Aanmelden als coach

Coach worden

VvAA helpt zorgprofessionals op verschillende manier onbezorgd hun vak uit te oefenen. Daarvoor bieden wij hen ook een Coachplatform waarop gekwalificeerde (loopbaan)coaches zijn te vinden. Zij kunnen uitstekend individuele begeleiding geven bij prangende vraagstukken. Coaches doorlopen een screeningsproces.

Voorwaarden

Wil jij onderdeel uitmaken van dit Coachplatform? Dan dien je minimaal te voldoen aan:

 • Gecertificeerd zijn als loopbaancoach(voorkeur) of als coach.
 • Aantoonbare ervaring hebben in de doelgroep artsen. Geen ervaring met deze doelgroep betekent niet kunnen toetreden tot het Coachplatform van VvAA.
 • Goede evaluaties van zorgprofessionals kunnen overleggen.

Er is een maximaal aantal van vijf coaches per provincie. In sommige studentensteden zoals Amsterdam en Utrecht is er in overleg extra ruimte voor coaches specifiek gericht op studenten en a(n)ios-sen. De kosten voor deelname aan dit netwerk van persoonlijke coaches zijn tijdelijk verlaagd naar € 300,- per jaar exclusief btw.

Nu aanmelden

Wil jij ook zichtbaar worden op het VvAA Coachplatform? Meld je dan aan bij Annette van Ginkel van VvAA. Stuur een mail naar coachplatform@vvaa.nl

Verstuur e-mail

Wat krijgt u ervoor terug?

 • Je maakt via het VvAA Coachplatform deel uit van hét coachnetwerk van VvAA - dé stem en steun van zorgverlenend Nederland. Dit Coachplatform wordt regelmatig onder de aandacht gebracht van VvAA-leden.
 • Je komt rechtstreeks in contact met cliënten. Op basis van jouw profiel kun je die cliënten aantrekken die het beste bij jou passen.
 • Bij gelegenheid en in afstemming met VvAA is er de mogelijkheid om je aan te sluiten bij andere diensten van VvAA, zoals:
  - 2-jaarlijks onderling online kennisdelen/intervisie met de aangesloten coaches. Tijdens deze online bijeenkomst delen we actuele casuïstiek of onderwerpen die vanuit het coachnetwerk zelf worden voorbereid en gedeeld.
  - Mee gaan draaien als GRIP-Vitaliteitscoach.
  - (Voormalig) artsen kunnen als Peer Supporter deel gaan uitmaken van het VIM-platform. Niet in een ziekenhuis werkende artsen die hier een incident melden kunnen ook direct hulp inroepen als zij persoonlijk begeleid willen worden.
 • Jaarlijks kennisevent, specifiek voor de aangesloten coaches, waarbij actuele onderwerpen door experts worden gedeeld met het coachnetwerk