Timemanagement in de zorg

Een vrouw ervaart stress en kijkt gespannen naar haar laptop aan een ronde tafel waar tijdschriften en haar telefoon op liggen

Plannen en werken in de zorg is complex. En toch is er een manier waarmee u beter leert omgaan met zaken die belangrijk voor uw werk zijn, zonder extra stress. Leer in anderhalve dag hoe u baas blijft over uw kostbare tijd. Door deze training krijgt u zicht op wat écht prioriteit heeft en hoe uw tijd beter kunt indelen. Samen met een trainingsacteur gaan we hiermee aan de slag.

Inschrijven training

Over de training

  • Training duurt 1,5 dag

  • Persoonlijke online leeromgeving

  • Accreditatie: 9 punten

  • Locatie: VvAA 't Hart, Utrecht

  • € 925 VvAA-leden en € 995 niet-leden (excl. btw)

Nettie Visser, verzekeringsarts UWV
Ik ben zeer tevreden over deze meer dan voortreffelijke cursus. Ik heb er zeker iets aan gehad! Vooral het vergaderprotocol vond ik erg hulpvol. Daar had ik wel al een deel van in mijn stukken staan, maar dat heb ik, met dank aan de trainer, uitgebreid.

Waarom deze training

Tijdens de training Time- en stressmanagement in de zorg luisteren we naar uw inbreng: wat zijn voor u stress veroorzakende thema’s en hoe gaat u hiermee om? U krijgt praktische adviezen om meer grip te krijgen op uw kostbare tijd én om meer tijd over te houden. Met deze adviezen kunt u direct aan de slag.

Met deze training krijgt u antwoorden op onder andere de volgende vragen:

  • Hoe kan ik effectief prioriteiten stellen?
  • Hoe maak ik de beste keuzes als ik tijd vrij wil maken in mijn agenda?
  • Hoe voer ik mijn werk op dit moment uit en hoe kan ik dat efficiënter aanpakken?

Dit komt aan bod op dag 1

U maakt kennis met de basisprincipes van timemanagement in relatie tot uw taken en energie. Daarnaast wordt u bewust van de mechanismes en uw eigen patronen in uw denken en handelen die uw beleving van tijd bepalen. Door te werken met uw eigen casuïstiek heeft u aan het einde van de dag meer inzicht in wat u de volgende dag hebt te doen.

Dit komt aan bod op dag 2

In de tussenliggende periode heeft u ervaringen opgedaan. Tijdens de terugkommiddag verdiepen we uw opgedane kennis en vaardigheden met de ervaringen uit uw eigen praktijk. Wel zo praktisch en nuttig

Persoonlijke online leeromgeving

De training Timemanagement is een blended training. U krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. U vindt hier – naast alle praktische informatie en uw certificaat – de theorie die behandeld wordt en enkele opdrachten. De combinatie online en training op locatie zorgt voor een maximaal leerrendement.

Praktische informatie

Samenwerking

VvAA organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière.

Ook interessant

Een vrouw achter een laptop en een vrouw schrijft in een schrift aan een witte tafel
Communiceren met impact in de zorg

Handig

Al onze trainingen

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail.

Opleidingen
030 247 43 28
Bel ons
Opleidingen
opleidingen@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen