Online leergang Management in de zorg

Online leergang Management in de zorg - Vrouw praat met meneer aan een witte tafel.

Ga samen met andere zorgprofessionals aan de slag met strategisch management, proces- en projectmanagement, financiën, strategische communicatie en zorginnovatie. Leer van de andere deelnemers uit de zorg en ontwikkel u op persoonlijk leiderschap, leidinggeven, samenwerken, onderhandelen en beïnvloeden. Na deze leergang stuurt u uw praktijk, maatschap of vakgroep pragmatischer, interactiever en strategischer aan.

Inschrijven online leergang

Over de leergang

 • Deze opleiding duurt 6 dagdelen

 • Persoonlijke online leeromgeving

 • Accreditatie: 26 punten

 • Locatie: digitaal

 • € 2.695 VvAA-leden en € 2.795 niet-leden

Ruurt Bastiaans, tandarts Defensie
Management was een nieuwe discipline voor mij. Zoals dat eigenlijk altijd zo gaat ben ik vooral in het diepe gegooid. Ga het maar doen. De leergang was dus voor mij een prima introductie in alles wat met management van doen heeft.

Waarom deze leer­gang?

Na het volgen van deze leergang heeft u de belangrijkste facetten van management in de zorg onder de knie. De theorie en de vaardigheden kunt u direct toepassen in de praktijk. De trainers zijn gespecialiseerd in de zorgsector en kunnen uitstekend inspelen op specifieke vragen van de deelnemers.

De cursus staat open voor alle zorgprofessionals. U kunt niet alleen van uw mededeelnemers ontzettend veel leren. Het zal in de toekomst ook essentieel zijn om samen te werken. De zorg in Nederland is niet alleen gebaat bij samenwerking tussen zorgprofessionals, vanuit het IZA zal (regionale) samenwerking in de eerstelijns zorg ook noodzakelijk worden. Daarom is de opzet van deze leergang multidisciplinair.

Dit komt aan bod tijdens de leergang:

 • U ontwikkelt een gedegen theoretische basis voor een gezonde bedrijfsvoering.
 • U leert de noodzakelijke vaardigheden om managementtaken efficiënt én effectief uit te voeren.
 • Met ervaren begeleiders en enkele gastsprekers.
 • Bij elke bijeenkomst aandacht voor uw leerbehoeftes en eigen casuïstiek.
 • U ontwikkelt uzelf samen met uw vakgenoten in 6 interactieve bijeenkomsten.
 • U voert tijdens de leergang een kwaliteitsverbeteringsproject uit in de eigen praktijk, gericht op de kwaliteit van de zorg of de organisatie, waarbij voldaan wordt aan de SMART-criteria.

Persoonlijke online leeromgeving

De Online leergang Management in de zorg is een blended leergang. U krijgt toegang tot een persoonlijke online leeromgeving. U vindt hier – naast alle praktische informatie en uw certificaat – de theorie die behandeld wordt en enkele opdrachten. De combinatie online leeromgeving en online training zorgt voor een optimaal leerrendement.

Programma leergang

Bekijk hieronder het programma van deze online leergang.

Behoefte aan hulp of persoonlijk opleidingsadvies?

Onze opleidingsadviseur staat voor u klaar. Vraag alles wat u wilt weten over deze opleiding of krijg advies over welke opleiding of training aansluit bij uw wensen en behoeften.

Programma

Verspreid over 6 dagen

Data en locaties

Bekijk de beschikbare opties voor de training en schrijf u eenvoudig in.

Offline variant

Van deze leergang bestaat ook een uitgebreide, offline variant. Daarin komen meer disciplines aan bod en vinden alle 9 opleidingsdagen plaats op locatie. Bekijk onze opleiding Management in de zorg voor meer informatie. 

Praktische informatie

Samenwerking

VvAA organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière.

Zelfstudietijd en Accreditatie

Voor het volgen van de online leergang Management in de zorg ontvangt u de volgende accreditatiepunten: ABAN (Accreditatie Bureau Algemene Nascholing) Medische specialisten en Huisartsen: 26 punten.

Nieuwe accreditatie aanvragen

Wilt u deze training volgen, maar is de training voor uw beroepsgroep niet geaccrediteerd? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag of we accreditatie voor u kunnen aanvragen.

Verstuur uw verzoek voor de accreditatieaanvraag uiterlijk 8 weken voordat u start met de training.

Huiswerk

Een onderdeel van de online leergang is een persoonlijke opdracht. Deze wordt door iedere deelnemer gemaakt en presenteert u aan elkaar op de laatste opleidingsdag. Daarnaast kunt u ongeveer 2 tot 4 uur per module aan zelfstudietijd rekenen.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail.

VvAA Opleidingen en coaching
030 247 43 28
Bel ons
VvAA Opleidingen en coaching
opleidingen@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen