Online leergang Management in de zorg

Vrouw met krullen praat met meneer met bril aan een witte tafel

In deze compacte variant leert u alles over visievorming en beleid, leidinggeven, projectmanagement, maar dan in minder tijd en volledig digitaal. Na deze online leergang stuurt u uw maatschap of vakgroep pragmatischer, interactiever en strategischer aan.

Inschrijven

Over de training

  • Deze opleiding duurt 6 dagdelen.

  • Accreditatie: 26 punten.

  • Locatie: digitaal.

  • € 2.695 VvAA-leden en € 2.760 niet-leden.

Waarom deze leer­gang?

Haal als zorgprofessional het maximale uit uw maatschap of vakgroep met deze speciale online variant van de opleiding Management in de zorg. Na het volgen van deze online leergang heeft u de belangrijkste facetten van management in de zorg onder de knie. De theorie kunt u direct toepassen in de praktijk. De trainer is gespecialiseerd in de zorgsector, en ook van de mededeelnemers kunt u ontzettend veel leren. Uw klasgenoten zijn immers uw vakgenoten. Bekijk hieronder het programma van de online leergang.

Intervisie is een belangrijk onderdeel van deze leergang en daar wordt dan ook de nodige tijd aan besteed. U ontvangt hiervoor een speciale intervisie-toolbox en gaat daarmee met uw groepje aan de slag.

  • Verkorte versie van de opleiding Management in de zorg.
  • Volledig digitaal programma met zes modules die een must zijn voor iedere leidinggevende in de zorg.
  • Inclusief college van een gastspreker en feestelijke afsluiting met certificaat.


Inschrijven

Behoefte aan hulp of persoonlijk opleidingsadvies?

Onze opleidingsadviseur staat voor u klaar. Vraag alles wat u wilt weten over deze opleiding of krijg advies over welke opleiding of training aansluit bij uw wensen en behoeften.

Programma

Verspreid over 6 dagen

Ruurt Bastiaans, tandarts Defensie
Management was een nieuwe discipline voor mij. Zoals dat eigenlijk altijd zo gaat ben ik vooral in het diepe gegooid. Ga het maar doen. De leergang was dus voor mij een prima introductie in alles wat met management van doen heeft.

Offline variant

Van deze leergang bestaat ook een uitgebreide, offline variant. Daarin komen meer disciplines aan bod en vinden alle 9 opleidingsdagen plaats op locatie. Bekijk onze opleiding Management in de zorg voor meer informatie. 

Praktische informatie

Samenwerking

VvAA organiseert deze training in samenwerking met KNMG Arts & Carrière.

Zelfstudietijd en Accreditatie

Voor het volgen van de online leergang Management in de zorg ontvangt u de volgende accreditatiepunten:

ABAN (Accreditatie Bureau Algemene Nascholing) Medische specialisten en Huisartsen: 26 punten

Intervisie

Een belangrijk onderdeel van deze leergang is intervisie. Gedurende het programma wordt er gevraagd om minimaal 3 keer aan interversie te doen tussen de opleidingsdagen door. U ontvangt van ons een intervisie-toolbox om u hierbij te helpen. Ook wordt er in het programma aandacht aan besteed.

Huiswerk

Een onderdeel van de online leergang is een persoonlijke opdracht. Deze wordt door iedere deelnemer gemaakt en presenteert u aan elkaar op de laatste opleidingsdag. Daarnaast kunt u ongeveer 2 tot 4 uur per module aan zelfstudietijd rekenen.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Of stuur een e-mail.

Opleidingen en teamcoaching
030 247 43 28
Bel ons
Opleidingen en teamcoaching
opleidingen@vvaa.nl