Medisch specialistisch bedrijf

Complete dienstverlening voor uw MSB

Twee medisch specialisten voeren een operatie uit bij een persoon

VvAA ondersteunt medisch specialistische bedrijven met dienstverlening en verzekeringen. Denk aan groepsvoordeel op de AOV, op maat gemaakte collectieve beroepsrechtsbijstand- en aansprakelijkheidsverzekeringen, werknemersverzekeringen die aansluiten op de cao en juridisch of fiscaal advies.

Diensten voor MSB

Meer weten over onderstaande diensten? Neem contact op met Berry Hoes, accountmanager zakelijk advies, via 06 573 455 73 of mail naar berry.hoes@vvaa.nl.

Personeel, administratie en HR-dienstverlening

Salaris en personeel

Voor uw bedrijf is een efficiënte personeels- en salarisadministratie van groot belang. Besteedt u dit uit aan VvAA, dan nemen wij alle taken uit handen. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook de pensioen- en verlofadministratie. U hebt uw digitale personeelsdossier altijd beschikbaar en u kunt eenvoudig arbeidsovereenkomsten maken.

HR dienstverlening

IFMS in de vakgroep

Berry Hoes

Accountmanager zakelijk advies

Uw MSB, groot of klein, profiteert van aantrekkelijke voordelen en kortingen. Heeft u vragen over onze verzekeringen of dienstverlening voor medische specialistische bedrijven? Accountmanager Berry Hoes helpt u graag verder met advies op maat.

Contact opnemen

Berry Hoes

Ook interessant

Strategie en beleid

Als MSB bestuurder vindt u veel uitdagingen op uw pad. Dan is het goed om te weten dat de consultants van VvAA veel ervaring hebben in de bedrijfskundige ondersteuning van MSB'ers. Denk aan het begeleiden van onderhandelingen bij fusies, verdeel- en verdienmodellen, inverdienmodellen, operational excellence en inversteringsvraagstukken.

Juridisch en fiscaal

Financieel (accountancy)

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Zorgorganisaties
030 247 40 50
Bel ons