Medisch specialistisch bedrijf

Complete dienstverlening voor uw MSB

Twee medisch specialisten voeren een operatie uit bij een persoon

VvAA ondersteunt medisch specialistische bedrijven met dienst­verlening en verzekeringen. Denk aan groeps­voordeel op de AOV, op maat gemaakte collectieve beroeps­rechtsbijstand- en aansprakelijkheids­verzekeringen, werknemers­verzekeringen die aansluiten op de cao en juridisch of fiscaal advies.

Diensten voor MSB

Meer weten over onderstaande diensten? Neem contact op met Berry Hoes, accountmanager zakelijk advies, via 06 573 455 73 of mail naar berry.hoes@vvaa.nl.

Personeel, administratie en HR-dienstverlening

Salaris en personeel

Voor uw bedrijf is een efficiënte personeels- en salarisadministratie van groot belang. Besteedt u dit uit aan VvAA, dan nemen wij alle taken uit handen. Daarbij hoort bijvoorbeeld ook de pensioen- en verlofadministratie. U hebt uw digitale personeelsdossier altijd beschikbaar en u kunt eenvoudig arbeidsovereenkomsten maken.

HR dienstverlening

Ook uw MSB wil graag een goed werkgever zijn. Daar komt flink wat bij kijken. Wij denken graag met u mee en bieden u praktische ondersteuning bij onder meer de werving en selectie, coaching, persoonlijke ontwikkeling en begeleiding bij disfunctioneren en verzuim.

IFMS in de vakgroep

IFMS in de vakgroep staat voor effectieve communicatie in de vakgroep waarin medisch specialisten elkaar onderling feedback geven. In samenwerking met IFMS in de vakgroep staat VvAA klaar voor de medisch specialisten. IFMS in de Vakgroep voldoet aan de kwaliteitseisen die door de Federatie Medisch Specialisten, IGZ en NIAZ worden gesteld.

Berry Hoes

Accountmanager zakelijk advies

Uw MSB, groot of klein, profiteert van aantrekkelijke voordelen en kortingen. Heeft u vragen over onze verzekeringen of dienstverlening voor medische specialistische bedrijven? Accountmanager Berry Hoes helpt u graag verder met advies op maat.

Contact opnemen

Berry Hoes

Ook interessant

Strategie en beleid

Als MSB bestuurder vindt u veel uitdagingen op uw pad. Dan is het goed om te weten dat de consultants van VvAA veel ervaring hebben in de bedrijfskundige ondersteuning van MSB'ers. Denk aan het begeleiden van onderhandelingen bij fusies, verdeel- en verdienmodellen, inverdienmodellen, operational excellence en inversteringsvraagstukken.

Juridisch en fiscaal

Wij hebben brede kennis van alle juridische en fiscale aspecten van het medisch specialistisch bedrijf. Zo kunnen wij u ondersteunen in de communicatie met de Belastingdienst over het formaliseren van de voor MSB'ers vereiste substance. Wij kunnen u helpen met het opstellen van contracten met medisch specialisten. En we hebben veel ervaring met het Wkkgz-proof maken van het MSB.

Financieel (accountancy)

Wij kunnen u op veel manieren ondersteunen, bijvoorbeeld met het samenstellen of controleren van de jaarrekening en begroting, het voeren van de administratie en het opstellen van de managementrapportages.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur.

Zorgorganisaties
030 247 40 50
Bel ons
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen