Inloggen

Als mondhygiënist starten? 

VvAA helpt je ondernemen

Maak direct een afspraak

Mondhygiënistpakket

Starten als mondhygiënist

Mondhygiënist en zelfstandig ondernemer

Je wilt aan de slag gaat als mondhygiënist. Dan wil je ook de zakelijke kant van het zelfstandig ondernemerschap natuurlijk ook goed regelen. VvAA helpt je om jouw zaken gemakkelijk, doordacht en voordelig te organiseren. Jouw persoonlijk adviseur geeft je advies op maat en regelt alles voor je. 

Regel je zaken in één keer goed

Als je net begint als mondhygiënist, kom je veel administratieve rompslomp tegen. De startersadviseurs van VvAA weten precies wat je te doen staat. We zetten de drie belangrijkste zaken voor je op een rij.

Voordelen Mondhygiënstpakket


  • Persoonlijk contact met je eigen startersadviseur
  • Jaarlijks adviesgesprek
  • Het gemak van alles onder één dak met een keuze uit een Plus- en Optimaal-pakket

Jouw voordeel als jonge mondhygiënist

Tot maximaal 5 jaar na afstuderen ontvang je als jonge mondhygiënist maar liefst 25% korting op de premie van het Mondhygiënistpakket.

Drie pijlers van het Mondhygiënistpakket


1. Jezelf verzekeren tegen beroepsrisico´s


Als mondhygiënist werk je voor en met mensen. Mensenwerk brengt risico's met zich mee. En door de Wkkgz is de drempel voor patiënten om te klagen nog lager geworden. Onze beroeps­aansprakelijk­heids­- en beroeps­rechts­bijstand­verzekering beschermen je tegen de gevolgen van een (tucht)klacht of claim.

2. Je inkomen als mondhygiënist veiligstellen


Stel, je krijgt een ongeval, langdurige ziekte of psychische klachten. Hoe zit het dan met je inkomen als zelfstandige? Met een goede arbeids­ongeschiktheids­verzekering (AOV) hoef je je geen zorgen te maken als je langere tijd niet kunt werken. Als tussen­persoon vinden wij voor jou de AOV die het best bij jou past.

3. Je administratie op orde brengen


Als mondhygiënist heb je ook ondernemers­verplichtingen. Denk aan facturen sturen, inkomsten & uitgaven bijhouden en je jaarstukken. Wij helpen je daarmee. Dat doen we door jou de weg te wijzen, tips te geven, je jaarrekening op te stellen en je belasting­aangifte te verzorgen. Zo kun jij je richten op de zorg voor je patiënten.

Wie is je startersadviseur 

Op basis van postcode


Vind jij persoonlijk contact ook belangrijk? Maak dan eens kennis met je startersadviseur.
Telefonisch, bij jou thuis, op locatie of via videobellen.

Postcodes 1000 t/m 3999

Ernest Kranendonk | VvAA

Ernest Kranendonk

      persoonlijk               adviseur            06 30 43 91 45

“Luisteren naar jouw wensen en behoeften. Meedenken in dat wat voor jou belangrijk is. Om zo tot een advies op maat te komen. Een persoonlijke aanpak, daar sta ik voor! Ik ben er voor je. Zodat jij je focus op jouw expertise kunt houden.”

Postcodes 4000 t/m 4599 en 6500 t/m 7399

Laura Duitscher | VvAA

Laura Duitscher

      Persoonlijk            adviseur       06 20 96 79 53

“Persoonlijk, dichtbij en betrokken, ik ben er voor je. Zowel ter voorbereiding van je start als daarna. Je kan mij dus altijd e-mailen, appen of gewoon even bellen als je hulp, advies of een sociaalpraatje nodig hebt.”

Postcodes 4600 t/m 6499

Bas Souren | VvAA

Bas Souren

      persoonlijk            adviseur       06 82 53 42 96

“Als jouw directe aanspreekpunt beantwoord ik graag al jouw vragen. Bijvoorbeeld over fiscale en administratieve onderwerpen. Jij kunt je dan vooral richten op de zorg voor je patiënten.”

Postcodes 7400 t/m 9999

Bert Burger | VvAA

Bert Burger

      persoonlijk             adviseur      06 51 88 26 82

“Jou helpen bij je start en persoonlijk van betekenis zijn met raad en daad, geeft me veel energie. Zowel ter voorbereiding van je start als daarna kun je me altijd e-mailen, appen of gewoon even bellen als je hulp of advies nodig hebt.”

Maak een afspraak met je adviseur