Persbericht

Willem Veerman benoemd tot voorzitter Vereniging VvAA

  • 1 juni 2022
  • Leestijd 42 sec

Het bestuur van Vereniging VvAA heeft Willem Veerman per 1 juni 2022 benoemd tot voorzitter. Hij vervult deze functie al ad interim vanuit zijn vice-voorzitterschap sinds 6 oktober 2020. Thomas Schok Rivera Gálvez volgt Willem op als vice-voorzitter.

Over Willem Veerman

Willem Veerman trad op 24 juni 2014 toe tot het bestuur van Vereniging VvAA. Nu hij voorzitter wordt van de vereniging, treedt hij af als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van VvAA Groep. Het proces om een opvolger te benoemen in de RvC is gestart.

Willem Veerman

Willem Veerman werkt als huisarts te Nijverdal en is mede-eigenaar van een eerstelijns medisch centrum. Hij heeft diverse bestuurlijke rollen vervuld en is nu lid van het bestuur van Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWiC) en lid van de Raad van Toezicht van het Nederlands Huisartsengenootschap (NHG)

Het bestuur van Vereniging VvAA telt acht leden: JanDiet Berendsen (fysiotherapeut), Brigitte Cornelissen (dierenarts), Tijmen Hiep (tandarts), Raymonda Romberg (anesthesioloog), Thomas Schok Rivera Gálvez (chirurg), Miriam Stoks (apotheker), Willem Veerman (huisarts) en Conny van Velden (kinderverpleegkundige).

Meer lezen?

Foto van groep mensen in VvAA-gebouwOver VvAA
Over VvAA
19 januari 2023
  • 19 januari 2023
  • Leestijd 1 min

Extra Algemene Ledenvergadering 14 maart 2023: benoemen van leden voor de eerste VvAA ledenraad

Op dinsdag 14 maart 2023 vindt er een een extra Ledenvergadering (ALV) plaats van Vereniging VvAA. We hebben voldoende aanmeldingen om de ledengroepen te vullen