Inloggen

Met plezier werken in de zorg

U wilt zich ontplooien in de richting die bij u past en goed sturing geeft aan uw carrière. Op het VvAA Coachplatform vindt u (loopbaan)coaches die u individueel begeleiden in uw zoektocht naar (weer) authentiek handelen. U kiest zelf de coach die bij u past.

Vind direct uw coach

Individuele (loopbaan)coaching

Iemand die u helpt bij het maken van juiste keuzes

Als zorgprofessional moet u professioneel medisch handelen, communicatief vaardig zijn. U bent daarbij uniek in uw eigen opvattingen, drijfveren, talenten, leerpunten, dromen en idealen. Deze zaken wringen nog wel eens. Zeker in de steeds complexere omgeving waarin u functioneert. U wilt graag met plezier blijven werken en een goede werk-privébalans houden. Door met een ervaren (loopbaan)coach te reflecteren op vragen die u bezig houden kunt u bepalen of uw huidige situatie nog in balans is met waarvoor u ooit voor dit vak hebt gekozen. Op ons Coachplatform kunt u de individuele coach kiezen die bij u past.

Vind uw coach


Aanmelden als coach

VvAA helpt zorgprofessionals op verschillende manier onbezorgd hun vak uit te oefenen. Daarvoor bieden wij hen ook een Coachplatform waarop gekwalificeerde (loopbaan)coaches zijn te vinden. Zij kunnen uitstekend individuele begeleiding geven bij prangende vraagstukken. 

Meld u aan als coach

Teamcoaching

Bent u juist op zoek naar coaching voor uw gehele vakgroep of praktijk? Verbeter de onderlinge communicatie en herstel de balans en het vertrouwen in het team. Vind uw teamcoach ▹

Ook interessant voor u

Opleidingen

Verrijk uw kennis met de praktijkgerichte opleidingen en trainingen van VvAA die volledig aansluiten op de actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg.


Blog-voorleven-ilona360x200
Blog: leefstijl veranderen

Als het goed is voor patiënten, is het goed voor de dokter. In het kader van 'gezonde leefstijl' probeert huisarts Ilona van Nispen tot Pannerden-Moorrees letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Lees haar blog.
Groep zorgverleners volgt de opleiding Management in de zorg

Teamcoaching

Is de samenwerking in uw vakgroep/praktijk vastgelopen of dreigt dit te gebeuren? Een teamcoach begeleidt het team zó, dat het de energie weer in de gezamenlijke doelstelling kan steken. Is uw samenwerking al goed? Tijdens uw heidag begeleiden wij graag het goede, resultaatgerichte gesprek, zodat ieder team/vakgroeplid volledig deel kan nemen.

Onze partners


Academie voor medisch specialisten | VvAA

Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband | VvAA