Inloggen

Met plezier werken in de zorg

VvAA Coaches helpt u in de zoektocht naar authentiek handelen door middel van loopbaanbegeleiding en/of coaching. Dit doet u samen met een coach die bij u past. Daardoor kunt u zich in díe richting ontplooien die echt bij u past en goed sturing geeft aan uw carrière. 

Vind direct uw coach

VvAA Coaches

Iemand die u helpt bij het maken van juiste keuzes

Als zorgprofessional moet u professioneel medisch handelen en daarnaast ook communicatief vaardig zijn. U bent daarbij uniek in uw eigen opvattingen, drijfveren, talenten, leerpunten, dromen en idealen. Deze zaken wringen nog wel eens. Zeker in een steeds complexere omgeving waarin u functioneert. Daarom is het belangrijk dat u duurzaam inzetbaar blijft. In hoeverre is dit nog in balans met waarvoor u ooit voor dit vak hebt gekozen? Deze vraag kunt u beantwoorden door bijvoorbeeld goed te reflecteren op uw werk. Dit doet u samen met een (loopbaan)coach die bij u past.

Vind uw coach

Aanmelden als coach

VvAA helpt zorgprofessionals op verschillende manier onbezorgd hun vak uit te oefenen. Daarvoor bieden wij hen ook een Coachplatform waarop gekwalificeerde (loopbaan)coaches zijn te vinden. Zij kunnen uitstekend individuele begeleiding geven bij prangende vraagstukken. 

Meld u aan als coach

Ook interessant voor u

Opleidingen

Verrijk uw kennis met de praktijkgerichte opleidingen en trainingen van VvAA die volledig aansluiten op de actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg.


Blog-voorleven-ilona360x200
Blog: leefstijl veranderen

Als het goed is voor patiënten, is het goed voor de dokter. In het kader van 'gezonde leefstijl' probeert huisarts Ilona van Nispen tot Pannerden-Moorrees letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Lees haar blog.
Zelfcoaching met GRIP | VvAA

GRIP op uzelf

Minimaal één op de tien zorgprofessionals heeft te kampen met serieuze klachten van een burn-out. Wat doet u eraan om weer grip op uzelf te krijgen? Via het online e-platform GRIP voor zelfcoaching krijgt u inzicht om vanuit positiviteit duurzaam aan uw welzijn te werken.

Onze partners


Academie voor medisch specialisten | VvAA

Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband | VvAA