Met plezier werken in de zorg

VvAA Coaches helpt u in de zoektocht naar authentiek handelen door middel van loopbaanbegeleiding en/of coaching. Dit doet u samen met een coach die bij u past. Daardoor kunt u zich in díe richting ontplooien die echt bij u past en goed sturing geeft aan uw carrière. 

Vind direct uw coach

VvAA Coaches

Iemand die u helpt bij het maken van de juiste keuzes

Als zorgprofessional moet u professioneel medisch handelen en daarnaast ook communicatief vaardig zijn. U bent daarbij uniek in uw eigen opvattingen, drijfveren, talenten, leerpunten, dromen en idealen. Deze zaken wringen nog wel eens. Zeker in een steeds complexere omgeving waarin u functioneert. Daarom is het belangrijk dat u duurzaam inzetbaar blijft. In hoeverre is dit nog in balans met waarvoor u ooit voor dit vak hebt gekozen? Deze vraag kunt u beantwoorden door bijvoorbeeld goed te reflecteren op uw werk. Dit doet u samen met een (loopbaan)coach die bij u past.

Vind een coach

Ook interessant voor u

Opleidingen

Verrijk uw kennis met de praktijkgerichte opleidingen en trainingen van VvAA die volledig aansluiten op de actuele ontwikkelingen in de gezondheidszorg.


Blog-voorleven-ilona360x200
Blog: leefstijl veranderen

Als het goed is voor patiënten, is het goed voor de dokter. In het kader van 'gezonde leefstijl' probeert huisarts Ilona van Nispen tot Pannerden-Moorrees letterlijk en figuurlijk in beweging te komen. Lees haar blog.
Zelfcoaching met GRIP | VvAA

GRIP op uzelf

Minimaal één op de tien zorgprofessionals heeft te kampen met serieuze klachten van een burn-out. Wat doet u eraan om weer grip op uzelf te krijgen? Via het online e-platform GRIP voor zelfcoaching krijgt u inzicht om vanuit positiviteit duurzaam aan uw welzijn te werken.

Onze partners

Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband | VvAA