Voor-Morgen

Uw eigen Digitale Wilsverklaring opstellen en beheren met korting

In uw eigen Digitale Wilsverklaring legt u - geheel digitaal - rechtsgeldig en altijd beschikbaar, aanpasbaar en up-to-date met ruimte voor eigen toelichting en een persoonlijke video uw wensen voor verzorging en behandeling vast.

Bekijk het aanbod

Uw wensen

Met uw eigen 'Digitale Wilsverklaring' maakt u gebruik van uw zelfbeschikkingsrecht. U informeert uw naasten en geliefden en geeft uw artsen en verzorgers comfort bij het uitvoeren en invullen van uw wensen voor behandeling en verzorging als u wilsonbekwaam wordt.

Voor-Morgen is een non-profit organisatie die mensen via de website informeert over de gevolgen van wilsonbekwaamheid. Zij biedt met de digitaal Digitale Wilsverklaring een oplossing voor de medische gevolgen. U stelt zelf wilsverklaringen op.

De Digitale Wilsverklaring is ontwikkeld met behulp van (huis)artsen en intensivisten en voldoet aan de wensen van het KNMG. Deze laatste wijst het gebruik van zelfgeschreven of van internet gedownloade wilsverklaringen af. Los van een aantal praktische beperkingen stelt het KNMG dit hoofdzakelijk doordat er vaak te beperkte ruimte is voor het schrijven van eigen persoonlijke toelichting en door het gebruik van standaard teksten. Zelfs het medische deel van notariële levenstestament voldoet niet aan haar wensen en richtlijnen en wordt expliciet afgeraden.

Meer informatie?

Log in via onderstaande knop en stel met korting uw eigen digitale wilsverklaring op.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Log in via onderstaande knop en stel uw eigen digitale wilsverklaring op.
  • Nu € 40,- in plaats van € 47,50 voor VvAA-leden. Dat komt neer op 39% korting op de kosten  voor het eerste jaar (inclusief het opstellen van uw digitale wilsverklaring) 
  • Vanaf het tweede jaar betaalt u slechts € 28,50
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen