Vinea lezerskorting

€ 35 korting op kinder- en jeugdkampen van Vinea

VvAA-leden ontvangen ook voor 2024 korting op kinder- en jeugdkampen van de organisatie Vinea. Er staan weer nieuwe bestemmingen en thema’s op het programma. 

Meer informatie en boek

Thema's en bestemmingen

Al ruim zeventig jaar biedt Vinea vakantiekampen voor kinderen en jongeren. Omvatte het aanbod van deze Nederlandse organisatie in 1959 alleen nog kinderzeilkampen in Friesland; inmiddels zijn dat heel veel soorten zomerkampen, jongerenreizen én familievakanties voor actieve gezinnen, in binnen- én buitenland. 

Een greep uit de noviteiten: een nieuw avonturen-/algemeen kamp van een halve week met standplaats Eerbeek voor kinderen van 7-12 jaar; een rondreis door Nederland vanuit Limburg, via o.a. de Efteling naar de Noord-Hollandse kust voor 13- tot 15-jarigen; een outdoorprogramma Oostenrijk voor sportievelingen van 13-16 jaar en 16-18 jaar; een combi outdoor en strand rond het Gardameer voor 16- tot 18-jarigen; een Scandinavië-actiefreis voor 15- tot 18-jarigen en 18- tot 25-jarigen in de natuur en een stedenreis voor dezelfde leeftijdscategorieën langs onder meer Berlijn, Boedapest en Praag.

Uw ledenvoordeel

Uw ledenvoordeel

VvAA-leden ontvangen een exclusieve korting van € 35,- p.p. bij boeking van een Vinea-vakantie(kamp) voor (klein)kind(eren) of een Vinea Family vakantie.

  • Gebruik bij uw boeking de volgende code:
    - voor een kamp/vakantie van 6 dagen of langer: VVAAXVINEA
    - voor een halve week/dagkamp: VVAAXVINEA5
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen