Fietsvoordeelshop

Minimaal 15% korting op fietsen en fietstassen

Een fietsstuur vanuit het perspectief van de fietser met op de achtergrond de hei.

U krijgt minimaal 15% korting op fietsen van Gazelle, Sparta, Batavus, Cube, Cortina, Union, Pegasus, Kalhoff en Koga. Nu ook op luxe fietstassen.

Registreer en bekijk de collectie

Pak vaker de fiets

Velen pakken wellicht straks (of nu al) liever de fiets dan de auto of het OV naar het werk. En die mogelijkheid is met de opkomst van e-bikes en speed pedelecs flink toegenomen.

Een goede fiets of e-bike is alleeen niet goedkoop en door de grote vraag zijn de levertijden bij de meeste fietsenwinkels erg lang. VvAA is daarom voor u een samenwerking aangegaan met Fietsvoordeelshop waaruit de Arts en Auto Fietsvoordeelshop is ontstaan. Keuze uit meer dan 300 modellen van A-merken zoals Gazelle, Sparta, Batavus, Cube, Union, Cortina, Pegasus, Kalkhoff en Koga.

Aangezien de fietsen meestal direct uit eigen voorraad geleverd worden hoeft u aanzienlijk minder lang te wachten voordat u eropuit kunt. Let op: Ook bij Fietsvoordeelshop lopen bij sommige modellen de levertijden momenteel op. Als u op korte termijn van uw fiets wil genieten, let dan op de vermelde indicaties van de levertijden.

Dus zoekt u een ideale woon-werk fiets, een krachtpatser in de bergen, een e-bike of een kinderfiets? In de Arts en Auto Fietsvoordeelshop vindt u ze allemaal. Bovendien krijgt u als VvAA-lid minimaal 15% korting op de verkoopadviesprijs en wordt uw fiets 100% rijklaar bij u thuisbezorgd en op maat afgesteld. Kosteloos.

Nu ook korting op luxe fietstassen

Deze maand is het aanbod uitgebreid met zeer praktische en luxe fietstassen van het Nederlandse merk NewLooxs. Ideaal voor dagelijks gebruik doordat ze in een handomdraai te transformeren zijn van fietstas naar kantoor- en praktijktas.

Voor u als VvAA-lid uiteraard met een exclusieve korting verkrijgbaar via Fietsvoordeelshop.

Wilt u graag persoonlijk advies, uw droomfiets live zien en uitproberen? Dat kan ook. Verdeeld over Nederland heeft Fietsvoordeelshop 10 winkels. Bestellen met VvAA-voordeel kan echter alleen online maar de medewerkers in de winkel helpen u graag verder. U kunt uw fiets ook zelf ophalen in de winkel. Gaat er in de garantieperiode onverhoopt iets stuk? Dan komt Fietsvoordeelshop met een servicebus (mobiele werkplaats) naar uw huis en wordt het kosteloos hersteld.

Bestellen met VvAA-voordeel kan alleen online via de Arts en Auto Fietsvoordeelshop

Registreer voor een persoonlijk account. Na het bevestigen van uw welkomst e-mail heeft u direct toegang tot de webshop en kunt u een fiets naar keuze bestellen. U sluit de transactie met Fietsvoordeelshop en profiteert van het voordeel voor VvAA-leden.

Uw ledenvoordeel

Persoonlijk account aanmaken

  • Minimaal 15% korting* op alle fietsen en luxe fietstassen (inclusief nieuwe collecties).
  • 10 fysieke winkels voor advies en een proefrit.
  • Veel fietsen leverbaar uit eigen voorraad.
  • Ook bij Fietsvoordeelshop lopen bij sommige modellen de levertijden momenteel op. Als u snel van uw fiets wil genieten, let dan op de vermelde indicaties van de levertijden.
  • 100% rijklaar en afgesteld geleverd.
  • Gratis bezorging met eigen bezorgservice.


Registreer nu, daarna krijgt u toegang tot de webshop.

*korting op consumentenadviesprijs

 

Klik hier voor onze fietshelmenaanbieding