DenkProducties Jitske Kramer

Exclusief VvAA-aanbod

Denk productions Kramer

Jitske Kramer is één van de meest gevraagde experts in leiderschap en teamwork van dit moment. Dit is haar ‘best of’ programma 'Teamintelligentie', met meest toepasbare inzichten op drie terreinen.

Bekijk het aanbod

Teamintelligentie

Jitske kramer Teamintelligentie

Bent u leider of manager van een team en dat gaat best goed, maar u voelt … dat er méér in zit. Hoe versterkt u de verbinding en teamgeest? Hoe benut u alle talenten, ook die van de introvertere teamleden en hoe bouwt u een team dat samen aan een hogere doel werkt?

Deze dag is ook als speciale gast aanwezig Eric van ’t Zelfde. Hoe bouwt u teams onder extreme omstandigheden? Eric van ’t Zelfde deed het bij de middelbare school: Hugo de Groot in Rotterdam. In dit seminar vertelt hij hoe.

>>meer informatie over het programma (pdf)

VvAA aanbod

Speciaal voor VvAA-leden is een exclusief pakket samengesteld. In dit pakket bezoekt u het seminar op 16 april waar VvAA-leden ook een eigen meetingpoint hebben.

Vervolgens wordt in een verdiepings-sessie met Elles Bindels op 18 april de vertaalslag gemaakt naar de medische sector. Hoe kunt u in uw werkomgeving toepassen wat u tijdens het seminar heeft gehoord?

Accreditatie

Accreditatie voor het seminar is toegekend (ABAN, 6 punten), de verdiepingssessie is geaccrediteerd met 2 punten (ABAN).

Aanvullend aanbod

DenkProducties biedt gezamenlijk met VvAA nog een ander seminar namelijk die van Amy Edmondson rondom psychologische veiligheid.

Wilt u zich naar aanleiding van het seminar en de verdiepings-sessie nog meer informatie over dit boeiende en actueel relevante thema? VvAA Opleidingen biedt op 19 september 2024 een unieke eendaagse training waar u als deelnemer aan het seminar 20% korting voor ontvangt.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Datum Teamintelligentie: 16 april 2024
  • Tijd: 09.30 – 17.00 uur
  • Locatie: AFAS Theater – Leusden
  • Prijs: € 995,- (exclusief 21% BTW)
  • Datum verdiepingssessie met Elles Bindels: 18 april 2024 van 18.00 – 20.00 uur
  • Plaats: VvAA kantoor te Utrecht (Orteliuslaan 750)
  • Extra aanbod: 20% procent korting op de VvAA-training (1 dag) met als onderwerp 'psychologische veiligheid' op 20 september 2024

Meer informatie en inschrijven via onderstaande link:

Psychologische veiligheid in de zorg - training | VvAA

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen