DenkProducties Amy Edmondson

Exclusief VvAA-aanbod

Denk productions Edmondson

Op 30 mei biedt Harvard Professor Amy Edmondson haar take-aways rondom het laten excelleren van een team. Haar inzichten en ervaring worden tezamen met een drietal gastsprekers, waaronder Joriene Beks, tijdens dit seminar met u gedeeld.

Bekijk het aanbod

Vanuit Harvard

Exclusief Seminar

Amy Edmondson is Novartis Professor of Leadership and Management aan de prestigieuze Harvard Business School in Boston, USA. Ze heeft meer dan 20 jaar onderzoekservaring op het gebied van psychologische veiligheid en gedrag op de werkvloer. Haar expertise heeft de resultaten van diverse  bekende organisaties sterk verbeterd door het bouwen van een cultuur van psychologische veiligheid, transparantie en samenwerking. De afgelopen edities (2021 en 2023) is Amy Edmondson door Thinkers50 verkozen tot ‘#1 business thinker in the world’. Met recht is het feit dat zij naar Nederland komt een unieke kans om in een dag alles te leren rondom psychologische veiligheid.

Psychologische veiligheid

Op 30 mei biedt Harvard Professor Amy Edmondson haar take-aways rondom het laten excelleren van een team. Hoe creëert u een teamcultuur waar het veilig is om uw mening te geven, waar openhartigheid een kernfactor is en waar inclusiviteit de standaard is? De inzichten en ervaring van Amy Edmondson worden tezamen met een drietal gastsprekers, waaronder Joriene Beks, tijdens dit seminar met u gedeeld.

>>meer informatie over het programma (pdf)

VvAA aanbod

Speciaal voor VvAA-leden is een exclusief pakket samengesteld. In dit pakket bezoekt u het seminar op 30 mei waar VvAA-leden ook een eigen meetingpoint hebben. Vervolgens wordt in een verdiepings-sessie Van Elles Bindels op 6 juni de vertaalslag gemaakt naar de medische sector. Hoe kunt u in uw werkomgeving toepassen wat u tijdens het seminar gehoord heeft?

Accreditatie

Accreditatie voor het seminar is in aanvraag (ABAN, 6 punten), de verdiepings-sessie is geaccrediteerd met 2 punten (ABAN).

Aanvullend aanbod

Naast dit seminar biedt DenkProducties gezamenlijk met VvAA een aanbod op het seminar van Jitske Kramer rondom Teamintelligentie.

Wilt u zich naar aanleiding van het seminar en de verdiepings-sessie nog meer informatie over dit boeiende en actueel relevante thema? VvAA biedt in september 2024 een unieke eendaagse training waar u als deelnemer aan het seminar 20% korting voor ontvangt.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Datum: Psychological safety, 30 mei 2024
  • Tijd: 09.30 – 17.00 uur
  • Locatie: AFAS Theater – Leusden
  • Prijs: € 995,- (exclusief 21% BTW)
  • Datum verdiepingssessie met Elles Bindels: 6 juni 2024 van 18.00 – 20.00 uur
  • Locatie: VvAA kantoor te Utrecht (Orteliuslaan 750)
  • Extra aanbod: 20% procent korting op de VvAA-training (1 dag) met als onderwerp 'psychologische veiligheid' op 19 september 2024
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen