Brainfeed Artsen1Daagse

VvAA-leden krijgen een exclusief museumbezoek met gids én het boek met de mooiste schilderijen van Singer Laren cadeau.

Brainfeed

Kijk uit naar een medisch congres vol verbeelding en kennis voor uw praktijk. Midden tussen de kunst in theater en museum Singer Laren. Schrijft u zich vóór 1 juni in voor de Artsen1Daagse? Dan krijgt u na afloop van het congres een exclusief museumbezoek én het 160 pagina’s dikke boek met de mooiste schilderijen van Singer Laren cadeau. 

Bekijk het aanbod

Brainfeed

Een dag vol verbeelding voor alle artsen

Onder leiding van dagvoorzitter Joep van Deudekom doen maar liefst 9 sprekers tijdens de Artsen1Daagse een beroep op uw zintuigen. Hoogleraar psychiatrie Damiaan Denys doet de belangrijke relatie tussen kunst en geestelijke gezondheid uit de doeken. Prof. dr. Paul Schnabel laat u met een sociologische blik kijken naar leven en dood in schilderijen uit de Gouden Eeuw en hoogleraar wijsbegeerte Johan Braeckman onthult de mythe en realiteit van het perfecte lichaam en de gulden snede.

Revalidatiearts en dansdocente Anandi van Loon-Felter neemt u mee in de wereld van podiumkunstgeneeskunde en arts Victor Fu verwent uw oren met een pianorecital en vertelt meer over het effect van perioperatief muziek luisteren. Emeritus hoogleraar art and science interactions Robert Zwijnenburg geeft een lezing over kunstprojecten die de implicaties van hersenonderzoek wetenschappelijk onderzoeken.

Met huisarts en kunsthistoricus Wieger van de Kolk vindt u verrassende verbanden tussen geneeskunde en kunst, waar filosoof Menno de Bree de relatie tussen schoonheid en zorgkwaliteit verkent. En Mieneke te Hennepe, conservator medische collecties van Rijksmuseum Boerhave, neemt u mee in de kunst van de anatomische verbeelding.

De Artsen1Daagse wordt elk jaar georganiseerd door Brainfeed, gerund door beroepsgenoten Astrid Blaauw-Hoeksma en Jan Buitenhuis. Brainfeed biedt geaccrediteerde nascholingen die anders dan anders zijn. Met persoonlijke aandacht voor de inhoud, entourage en sfeer. Meer dan 2.500 artsen uit alle disciplines maakten inmiddels kennis met de masterclasses en congressen van Brainfeed en geven hoge waarderingen.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • De Artsen1Daagse is op woensdag 14 juni 2023 van 09:00 tot 18:00 uur in Singer Laren.
  • Deelname kost € 595, inclusief lunch en afsluitende borrel. A(N)IOS kunnen deelnemen voor € 295.
  • Voor de Artsen1Daagse zijn 6 KNMG-ABAN accreditatiepunten aangevraagd.
  • De aanbieding geldt tot 1 juni 2023.
  • Schrijf u vóór 1 juni in.
  • Gebruik bij inschrijving de kortingscode: VVAA