Inloggen

Agenda

Live evenementen en bijeenkomsten tot nader order afgelast

In verband met COVID-19 zijn alle geplande live evenementen en bijeenkomsten van VvAA tot nader order afgelast. In samenspraak met onze partners en opdrachtgevers bekijken wij per evenement naar een eventueel (online) alternatief. 

Wij wensen iedereen veel sterkte en gezondheid in deze periode.


Bekijk hier de activiteitenagenda met webinars, vakbeurzen of congressen.  

Mondzorgpraktijk Anno Nu

Online

05 feb 2022 05 februari 2022

Mondzorgpraktijk Anno Nu gaat, zoals beloofd, door! Helaas laten de omstandigheden het nog niet toe u fysiek te ontmoeten dus ontmoeten wij u graag digitaal. Wees erbij tijdens hét congres voor praktijkhouders en -managers in de mondzorg die vol vertrouwen en goed voorbereid willen doorwerken. VvAA praat u o.a. bij over (ziekte)verzuim en over goede digitale zorg (e-health).

Webinar Aditum Arbo 8 februari 2022

Webinar Aditum Arbo 'Als ZZP-bedrijfsarts effectief omgaan met klachten en claims?'

Online

08 feb 2022 08 februari 2022

Als ZZP-bedrijfsarts ben je kwetsbaarder als het om klachten en claims gaat dan een bedrijfsarts in loondienst. In dit webinar, dat VvAA in samenwerking met Aditum Arbo organiseert, staat Lenore Beij (advocaat bij VvAA) stil bij de juridische duiding en gevolgen van begeleiding die anders verloopt dan vooraf gehoopt en verwacht.

Gespecialiseerd en nu?

Webinar

05 apr 2022 05 april 2022

In dit webinar vertelt adviseur Jan Willem Gutteling alles over het afronden van de specialisatie en het vestigen als medisch specialist. Hij zoomt in op de bedrijfskundige aspecten van zelfstandig ondernemen. Tijdens het webinar is er voldoende tijd om vragen te stellen.

LOVAH congres 2022

Van Nelle Fabriek, Rotterdam

22 apr 2022 22 april 2022

Congres van de Landelijke organisatie van aspirant huisartsen (LOVAH) dat in het teken staat van zorg buiten de gebaande paden. VvAA is aanwezig met een stand en we verzorgen twee sessies binnen het programma: Remko Klijn heeft advies voor startende huisartsen en Liesbeth Rippen en Mirjam Hofstee praten de bezoekers bij met betrekking tot klachten en claims. Graag tot dan!

Zie ook: Ledenvoordeel

Op zoek naar het ledenvoordeel van VvAA? Bekijk dan de pagina Ledenvoordeel, met interessante aanbiedingen voor theater, museum en andere activiteiten voor uw vrije tijd.

Bekijk ons ledenvoordeel