Geneeskunde student

Lanceer je carrière van geneeskunde student naar AIOS

Twee vrouwelijke geneeskunde studenten lopen in witte jas door de gangen van het ziekenhuis

Hé daar, toekomstige arts! Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken? Voor jou hebben we handige loopbaantips, zoals een cv-check en afstudeergesprek. Word gratis VvAA-lid en maak er gelijk gebruik van.

Gratis lid worden

Lanceer je medische carrière met VvAA

Bachelor geneeskunde

Tijdens je bachelor dompel je je 3 jaar lang onder in de theorie van het menselijk lichaam. Maar ook in die van ziekte en gezondheid. Een intensieve studietijd. Daarom geven wij jou graag een steuntje in de rug! Bijvoorbeeld met onze blogs en het voordelige 3-in-1 verzekeringspakket, speciaal voor (para)medische studenten.

Master geneeskunde en coschappen

Je maakt kennis met de praktijk van de gezondheidszorg en gaat coschappen lopen. Dit is een spannende en leerzame periode! Want in 3 jaar tijd groei je door naar basisarts. Ook in deze fase van jouw studie staan wij voor je klaar. Laat bijvoorbeeld je cv checken door een adviseur of kijk webinars terug voor handige tips over solliciteren.

Arts in opleiding en medisch specialist

Je hebt de opleiding geneeskunde afgerond. Gefeliciteerd! Dan wil je als basisarts verder specialiseren. Ook in deze fase helpen we je op weg. Spreek bijvoorbeeld een adviseur in het gratis afstudeergesprek. We denken met je mee en geven praktische tips die helpen bij jouw loopbaankeuzes.

Loopbaan tips

Cv-check

Wist je dat een cv gemiddeld maar 8 seconden wordt bekeken? Met een goed cv zorg je ervoor dat je opvalt. Als lid van VvAA krijg je de cv-check gratis!

Gratis cv-check

Afstudeergesprek

Webinars

Boost je carrière

Van studeren in het buitenland tot praktische zaken regelen na ja afstuderen. Je leest het in de blogs!

Studente tijdens haar coschappen zit aan tafel.
14 oktober 2019
  • 14 oktober 2019
  • Leestijd 5 min

Haal alles uit je coschappen

Hoor jij ook dat je assertiever moet zijn? Natuurlijk wil je zoveel mogelijk uit de coschappen halen. Maar hoe pak je dat aan?

Bekijk alle blogs

Pakket voor medische studenten

Ken jij het Studentenpakket al? Dit is hét handige 3-in-1 verzekeringspakket, speciaal voor studenten in de zorg. Extra leuk: al vanaf € 2,76 heb jij al het pakket!

Bekijk het verzekeringspakket

Student in haar kamer leunt op een verhuisdoos

Advies voor artsen in opleiding

Ben je als AIOS aan het specialiseren? Dan sta je voor belangrijke keuzes. Wij helpen je hierbij. Ontdek het zelf tijdens een gratis oriëntatiegesprek. 

Alles voor AIOS

Een vrouw met een wit pak staat met een arm in haar zij in een gang

Alles voor studenten

Coschappen lopen in het buitenland? Voordelig verzekeren? Meedoen aan winacties? Ontdek alle voordelen van het gratis VvAA-lidmaatschap voor (para)medische studenten.

Naar Student

Medisch student leunt tegen muurtje met telefoon in de hand.