Hoe gaat u straks uw praktijk overdragen?

Uw praktijk over­dragen aan uw op­volger is een belang­rijk mo­ment in uw loop­baan als zorgprofessional. Ook voor uw thuis­front. U staat voor be­lang­rijke be­slis­singen. Wan­neer kan ik stoppen met werken? Wie zorgt er straks voor mijn patiënten? Wat ga ik doen na mijn pen­sioen? In dit com­plexe proces helpen wij u graag met een flexi­bel stappen­plan.

Bekijk het 4-stappenplan

Uw praktijk overdragen

Uw praktijk overdragen? Begin er tijdig mee

Het handige én flexibele stappenplan bestaat uit vier fases. Van oriënteren, voorbereiden op de verkoop, onderhandelingen tot na de overdracht van uw praktijk. Dit proces is gemaakt met waardevolle input uit de praktijk: VVAA begeleidt jaarlijks vele zorgprofessionals die hun praktijk willen overdragen. Ons advies: maak uw plannen rond uw 55e jaar concreet. 

Uw adviseur als vertrouwenspersoon

U beschikt over uw eigen persoonlijke adviseur die u helpt, adviseert en begeleidt. Hij of zij is uw vertrouwenspersoon, kent uw persoonlijke situatie en komt op voor uw belangen.

Bel mij terug

Advies of vraag?

Uw praktijk overdragen? Doe het samen met VvAA. Wij helpen u graag.

In 4 flexibele stappen uw praktijk overdragen

* Genoemde bedragen in de 4 fases zijn richtbedragen, exclusief btw. U ontvangt altijd een persoonlijke offerte op basis van uw situatie en wensen.

Vraag of advies? Zoek de zakelijk adviseur bij u in de buurt

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan