Uw praktijk overdragen? Begin er tijdig mee

Hebt u al eens nagedacht over het juiste moment om uw praktijk over te gaan dragen? Misschien lijkt dit nog ver weg. Maar onze ervaring is dat zorgprofessionals die u voorgingen achteraf aangeven dat zij liever eerder hadden willen starten met voorbereiden. Ons advies: start uw oriëntatie rond uw 55ste. 

Vertel mij meer

Uw praktijk overdragen of beëindigen

Uw praktijk over­dragen aan uw op­volger is een belang­rijk mo­ment. Er komt veel meer bij kijken dan enkel het verkopen van de praktijk. Wan­neer kan ik stoppen met werken? Blijf ik werken, en zoja, in welke vorm? Wil ik de tijd nemen om mijn praktijk eerst te optimaliseren voor een goede en succesvolle overdracht? Hoe neem ik afscheid van mijn patiënten? Hoe ziet mijn ideale opvolger eruit? 

VvAA biedt jaarlijks vele zorgprofessionals professionele ondersteuning bij dit soort vraagstukken én de daadwerkelijke overdracht.  

Uw adviseur als vertrouwenspersoon

U beschikt over uw eigen persoonlijke adviseur die u helpt, adviseert en begeleidt. Hij of zij is uw vertrouwenspersoon, kent uw persoonlijke situatie en komt op voor uw belangen.

Bel mij terug

Advies of vraag?

Uw praktijk overdragen? Doe het samen met VvAA. Wij helpen u graag.
witte jas aan de wilgen
Congres: Witte Jas aan de Wilgen

Op zaterdag 4 november 2017 was het alom gewaardeerde congres Witte Jas aan de Wilgen. Op het congres hoort u alle ins en outs over de overdracht van uw praktijk. De volgende editie vindt plaats op zaterdag 14 april 2018.

Meer informatie

Vraag of advies? Zoek de zakelijk adviseur bij u in de buurt

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan