Artikel

Video: zzp’ers in de zorg in 10 minuten

  • 23 december 2020
  • Leestijd 48 sec

Het zzp-dossier houdt het zorgveld al jaren bezig. Veel zzp’ers en praktijkhouders tasten in het duister. Bekijk het VvAA-minicollege dat bínnen tien minuten alle onderdelen behandelt.

Zzp’ers én praktijkhouders hebben nog altijd geen duidelijkheid over al dan niet doorgevoerde maatregelen en de handhaving daarvan. Ondertussen werken steeds meer zorgverleners als zzp’er. Praktijkhouders en zzp’ers kunnen er nauwelijks meer een touw aan vastknopen, zo blijkt uit VvAA-onderzoek in november 2020. Mede daarom presenteert VvAA de video ‘Zzp’ers in de zorg in tien minuten’, waarin alle onderdelen van het zzp-dossier in samenhang behandeld worden:

Zzp'ers in de zorg in 10 minuten

Deze video maakt onderdeel uit van de reeks VvAA-minicolleges waarin complexe thema’s kort en bondig worden uitgelegd. Eerdere thema’s in deze reeks waren: COVID-19-ondersteuningsmaatregelen, all-in-loon, zorgwetgeving en Wkkgz.

U vindt alle minicolleges op het VvAA-kanaal op YouTube bij het onderdeel Complexe thema’s kort uitgelegd.

Zzp'ers in de zorg

Het kabinet werkt al een paar jaar aan een nieuw zzp-regime, dat de huidige Wet DBA moet gaan vervangen. Wat zijn de laatste ontwikkelingen en wat zijn de gevolgen voor praktijkhouders en zzp'ers in de zorg?

Bekijk zzp-dossier

Meer lezen?

Vrouw en twee mannen bekijken lachend iets op de computer
22 februari 2022
  • 22 februari 2022
  • Leestijd 2 min

E-health: goede zorg anders geleverd

De inzet van e-health, informatie- en communicatietechnologie (ICT), biedt veel kansen in de zorg.