Teruggave-regeling AOV

Goed verzekerd én geld toe

Geld terug, hoe kan dat?

Overstappen met uw arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) naar VvAA kan u geld opleveren. Is uw AOV afgesloten vóór 2013, dan berekenen wij snel hoeveel u jaarlijks van ons terugkrijgt. En checken wij direct, kosteloos, of uw verzekering nog bij u past.

Tussenpersonen ontvangen tegenwoordig van verzekeraars geen vergoeding meer voor hun inspanningen, maar factureren zelf aan de klant. Transparant en helder. Voor polissen die zijn afgesloten voordat het provisieverbod inging op 1 januari 2013, geven wij al sinds 2001 geld terug aan onze leden.

Wij betalen terug wat van u is

Voor de polissen die voor die datum zijn afgesloten geldt iets anders. De tussenpersonen ontvangen voor deze ‘oudere’ polissen nog steeds een vergoeding van verzekeraars voor de jaarlijks uit te voeren werkzaamheden. VvAA ontvangt deze vergoeding ook. Wij vinden het bedrag dat wij ontvangen niet in relatie staan tot de kosten die wij maken voor het beheer en onderhoud van de verzekering.

Alles boven de € 345 krijgt u terug

Voor beheer en onderhoud van uw AOV rekenen wij een bedrag van € 345. Alles daarboven geven we terug aan onze leden. Dat doen we overigens al sinds 2001, ver voordat het provisieverbod inging. Let wel, dit geldt alleen voor AOV’s die vóór 2013 zijn afgesloten.

Spelregels

Er zijn 5 spelregels voor het terugkrijgen van geld vanuit uw AOV-premie.

  • VvAA ontvangt provisie van uw verzekeraar.
  • Uw AOV is afgesloten vóór 2013.
  • Het uit te keren bedrag is minimaal € 50.
  • Ook op de datum van uitbetaling loopt uw AOV nog bij VvAA.

Wel of geen geld terug? Wij rekenen het voor u uit

Voldoet u aan de spelregels? Als wij een vergoeding ontvangen van uw verzekeraar, dan geven wij alles boven de € 345 aan u terug. Dat is namelijk het bedrag dat wij berekenen voor het beheer en onderhoud van uw AOV. Wilt u overstappen naar VvAA, dan checken wij direct of uw AOV nog optimaal bij u past. Dat kost u niets.

Voldoet u aan de spelregels?

Voldoet u aan de spelregels? Als wij een vergoeding ontvangen van uw verzekeraar, dan geven wij alles boven de € 345 aan u terug. Wij adviseren u graag hoe interessant overstappen voor u is. In dat geval checken wij meteen of uw AOV nog optimaal bij u past.

Rekenvoorbeelden

Voordelen

Geld teruggeven, dat is een goede zaak. Toch kiest u uiteindelijk voor de tussenpersoon die u de beste dienstverlening biedt. Uw persoonlijke situatie is ons uitgangspunt. Raakt u arbeidsongeschikt, dan kunt u vertrouwen op onze expertise en ondersteuning.

Vragen?

Wij helpen graag. Bekijk de veelgestelde vragen op onze servicepagina.

Servicepagina
Veelgestelde vragen
Bekijk de servicepagina
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen