Inloggen

Podcastserie Operatie Aangeklaagd 

Wat doet een tuchtklacht met een zorgverlener? In de podcastserie Operatie Aangeklaagd blikken een gynaecoloog, een dierenarts en een chirurg openhartig terug op de afhandeling en de impact van een tuchtklacht.

Beluister de podcasts
  • Hulp nodig?
  • Inloggen MijnVvAA
  • Schade melden
  • Verzekeren

Heeft u een MijnVvAA-account?

Dan hebben wij u gevraagd om uw e-mailadres te controleren. Wij doen dit omdat het inloggen bij MijnVvAA verandert. Hier ontvangt u binnenkort meer informatie over. 

De stem en steun van zorgverleners

Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan inmiddels ruim 125.000 (para)medici. Zodat alles buiten het verlenen van zorg uitstekend geregeld is en u alle aandacht en tijd hebt voor uw primaire taak. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Daarnaast ondersteunen we u met kennis, advies en diensten, specifiek voor uw situatie, beroepsgroep of onderneming.

Dossier COVID-19

Antwoorden op veelgestelde vragen over COVID-19

Lees de ontwikkelingen rond COVID-19, vertaald naar uw dagelijkse praktijkvoering.
 

Uw beroeps­aansprakelijk­heid uitstekend verzekerd

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse praktijk.
 

Verzekeringspakket voor studenten

Voor slechts € 2,76 per maand een aan­sprakelijk­heids-, inboedel- en ongevallen­verzekering.
 

Ledenthema

Bezield en succesvol kunnen werken, in een ondernemings- en werkvorm die bij u past. Deze behoefte vormt het uitgangspunt van de vier ledenthema's die VvAA's stem en steun voor zorgverleners bepalen.
Dag van de scheiding: werken met kinderen wiens ouders in scheiding liggen

Behandeling kind met ouders in scheiding

Behandelt u als zorgverlener een kind wiens ouders gaan scheiden? In deze praktijkervaring van een psycholoog leest u aandachtspunten rond toestemming, informeren en dossiervorming.

Resultaten ledenpeiling Vereniging VvAA

Vereniging VvAA onderzocht welke waarde zorgverleners aan het lidmaatschap van VvAA toekennen en hoe zij betrokken zijn en willen zijn bij de vereniging. Bekijk de resultaten en vervolgstappen.