Inloggen

Terugkijken: webinar over werk Amref Flying Doctors

Op woensdagavond 9 juni 2021 organiseerde VvAA met Amref Flying Doctors het webinar: ‘Samen sterk! Goede zorg voor iedereen in Kenia’. Het Partnership for Primary Care-programma is het allereerste publiek-privaat samenwerkingsmodel voor eerstelijnszorg in Afrika.

Bekijk het webinar
  • Hulp nodig?
  • Inloggen MijnVvAA
  • Schade melden
  • Verzekeren

De stem en steun van zorgverleners

Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan inmiddels ruim 125.000 (para)medici. Zodat alles buiten het verlenen van zorg uitstekend geregeld is en u alle aandacht en tijd hebt voor uw primaire taak. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Daarnaast ondersteunen we u met kennis, advies en diensten, specifiek voor uw situatie, beroepsgroep of onderneming.

Dossier COVID-19

Antwoorden op veelgestelde vragen over COVID-19

Lees de ontwikkelingen rond COVID-19, vertaald naar uw dagelijkse praktijkvoering.
 

Uw beroeps­aansprakelijk­heid uitstekend verzekerd

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse praktijk.
 

Verzekeringspakket voor studenten

Voor slechts € 2,76 per maand een aan­sprakelijk­heids-, inboedel- en ongevallen­verzekering.
 

Ledenthema

Bezield en succesvol kunnen werken, in een ondernemings- en werkvorm die bij u past. Deze behoefte vormt het uitgangspunt van de vier ledenthema's die VvAA's stem en steun voor zorgverleners bepalen.

Petitie heldere informatie vaccinaties achterstandswijken

Er is een zorgwekkend lage vaccinatiebereidheid in minder welvarende wijken, constateren huisarts Shakib Sana en internist Robin Peeters. Zij starten een petitie voor een heldere informatiecampagne over vaccinaties. VvAA steunt hun oproep.

Resultaten ledenpeiling Vereniging VvAA

Vereniging VvAA onderzocht in februari en maart 2021 welke waarde zorgverleners aan het lidmaatschap van VvAA toekennen en hoe zij betrokken zijn en willen zijn bij de vereniging. Bekijk de resultaten en vervolgstappen.