Inloggen

Nieuw: leergang Management in de zorg volledig digitaal te volgen

VvAA biedt al jarenlang verschillende opleidingen & trainingen aan, waaronder ook de gerenommeerde leergang Management in de zorg. Vanaf heden is deze leergang, naast fysiek, ook volledig digitaal te volgen.

Meer informatie
  • Hulp nodig?
  • Inloggen MijnVvAA
  • Schade melden
  • Verzekeren

De stem en steun van zorgverleners

Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan inmiddels ruim 124.000 (para)medici. Zodat alles buiten het verlenen van zorg uitstekend geregeld is en u alle aandacht en tijd hebt voor uw primaire taak. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Daarnaast ondersteunen we u met kennis, advies en diensten, specifiek voor uw situatie, beroepsgroep of onderneming.

Dossier COVID-19

Antwoorden op veelgestelde vragen over COVID-19

Lees de ontwikkelingen rond COVID-19, vertaald naar uw dagelijkse praktijkvoering.
 

Uw beroeps­aansprakelijk­heid uitstekend verzekerd

De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse praktijk.
 

Verzekeringspakket voor studenten

Voor slechts € 2,76 per maand een aan­sprakelijk­heids-, inboedel- en ongevallen­verzekering.
 

Ledenthema

Bezield en succesvol kunnen werken, in een ondernemings- en werkvorm die bij u past. Deze behoefte vormt het uitgangspunt van de vier ledenthema's die VvAA's stem en steun voor zorgverleners bepalen.

Rechtspositie arts vaccineren

Het spoedberaad in de Tweede Kamer 15 april 2021 over de keuzevrijheid van patiënten bij coronavaccinaties, bevestigt opnieuw in welke turbulente tijden (huis)artsen en andere zorgverleners zich bevinden.

Webinar e-health

De inzet van e-health heeft een gunstig effect op de kosten van zorg, werkdruk en kwaliteit van leven. Maar hoe weet u zeker dat u e-health ook op juridisch vlak juist toepast? Volg het gratis webinar op 22 april 2021.