Straks stoppen? Nu voorbereiden

Tijdens het congres Witte Jas aan de Wilgen krijgt u informatie die u voorbereidt op de volgende stap in uw loopbaan: uw werkzaamheden afbouwen en uw praktijk overdragen of verkopen. Met keynote spreker Menno de Bree over het genot van stoppen met werken.

Lees meer
  • Lid worden
  • MjnVvAA
    Inloggen MijnVvAA
  • Schade melden
  • Verzekeren

De stem en steun van zorgverleners

Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan inmiddels ruim 123.000 (para)medici. Zodat alles buiten het verlenen van zorg uitstekend geregeld is en u alle aandacht en tijd hebt voor uw primaire taak. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Daarnaast ondersteunen we u met kennis, advies en diensten, specifiek voor uw situatie, beroepsgroep of onderneming.

Verzekering
beroepsaansprakelijkheid


De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse praktijk

Verzekeringspakket
voor studenten


Aansprakelijkheid, inboedel en ongevallenverzekering overzichtelijk in 1 pakket

Nieuw!
Praktijkscan tandarts


Op welke punten kunt u de prestaties van uw praktijk verbeteren en hoe?

VvAA-app | VvAA

Download de VvAA-app

De VvAA-app brengt leden met elkaar in verbinding. Zo kunt u elkaar onderling helpen met vragen over carrière, werk-privébalans of bijvoorbeeld stoppen met werken. En hebt u een vraag voor ons? Ook die stelt u eenvoudig via de app.
Dag van de Zorg

Ledenvoordeel en agenda

Bekijk ons ledenvoordeel en de agenda.
Hoe blijft u bezield aan het werk? Kom vrijdag 1 november 2019 ook naar de Dag van de Zorg die BNR Nieuwsradio en VvAA in 't Hart in Utrecht organiseren.
Bezielingsonderzoek 2019
Hoe bezield bent u? Doe de test
Gaat u vol energie en passie aan het werk? Wat zijn uw grootste energiebronnen en stressfactoren? Wij onderzoeken opnieuw hoe het staat met de bezieling van de Nederlandse zorgverlener. Doet u mee? U ontvangt direct uw persoonlijke rapport.