Van Eck Beheerd Indexbeleggen

Ontvang een gratis* beleggingsplan t.w.v. € 605

Wilt u uw geld laten renderen zonder hier te veel omkijken naar te hebben? Dan is VanEck Beheerd Indexbeleggen wellicht iets voor u. Als VvAA-lid ontvangt u tijdelijk een gratis* beleggingsplan (ter waarde van € 605,-) als u start met beleggen bij VanEck.

Bekijk het aanbod

Vermogensbeheer

VanEck Beheerd Indexbeleggen is een vermogensbeheer oplossing waarbij u wordt begeleid door een persoonlijke vermogensadviseur. U hoeft over de beleggingen zelf dus geen moeilijke keuzes te maken. Er wordt belegd in een combinatie van ETFs (indextrackers) van VanEck, waarbij spreiding, transparantie en gemak het uitgangspunt zijn.

De kosten van VanEck Beheerd Indexbeleggen zijn door een gemaximaliseerde beheervergoeding in veel gevallen lager dan andere oplossingen in de markt en is hierdoor een uitstekend alternatief voor vaak duurdere oplossingen die door traditionele vermogensbeheerders en banken worden geboden.

VanEck Beheerd Indexbeleggen is ontwikkeld in samenwerking met VvAA. Vele medici gingen u voor als klant.

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee, waaronder gedeeltelijk verlies van de hoofdsom. Uw adviseur kan u hierover meer vertellen.

VanEck Beheerd Indexbeleggen is een handelsnaam van VanEck Asset Management B.V., een beheerder van icbe’s en beschikt over een vergunning als bedoeld in artikel 2:69b van de Wet op het financieel toezicht en staat als zodanig geregistreerd bij de AFM.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Prijs: VvAA-leden krijgen 50% korting op een beleggingsplan (reguliere prijs is € 605,- voor een particulier en € 1.210,- voor een BV) bij Van Eck Beheerd Indexbeleggen. Besluit u hierna direct te starten met beleggen bij Van Eck? Dan ontvangt u het beleggingsplan t.w.v. € 605,- of € 1.210,- bij een BV geheel gratis.
  • Tijdens het eerste gesprek wordt geïnformeerd naar uw VvAA-lidnummer.
  • VanEck Beheerd Indexbeleggen is beschikbaar vanaf een te beleggen bedrag van € 100.000. U kunt als particulier bij Van Eck beleggen of vanuit uw BV.
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen