MasterFundamentals

Nu € 10 korting op geleerde lessen van topmensen uit de zorgsector

Geef uzelf en uw organisatie inspiratie en praktische handvatten om te anticiperen op lastige vraagstukken op het werk. Nu met een fijne korting op de digitale bibliotheek van MasterFundamentals.

Bekijk het aanbod

Inspiratie

Of het nu gaat om (persoonlijk) leiderschap, sociale veiligheid, well-being, samenwerken, werkgeluk, inclusie of duurzaamheid, toonaangevende vakmensen uit de zorg en daarbuiten delen hun geleerde lessen op deze universele onderwerpen.

De digitale bibliotheek biedt tal van videofragmenten met persoonlijke verhalen en vormende ervaringen van topsprekers en zijn te bekijken op elk apparaat, op elk gewenst moment. De fragmenten zijn compact en to-the-point en duren gemiddeld zo’n 5 minuten.

Elke maand worden er nieuwe sprekers toegevoegd. De bibliotheek is bedoeld om u en uw organisatie te helpen met professionele, persoonlijke en leiderschapsontwikkeling (voor artsen, AIOS, ANIOS, managers, verpleegkundigen, beleidsmedewerkers en een ieder die leiderschapsverantwoordelijkheid heeft of krijgt).

In deze eCollectie spreken onder andere: Jet Bussemaker (voorzitter Raad voor Volksgezondheid & Samenleving), Marcel Levi (voorzitter Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek), Jaap de Hoop Scheffer (voormalig politicus en SG van de NAVO), Pauline Meurs (oprichter Erasmus Centrum voor Zorgbestuur). Elke maand wordt een nieuwe spreker toegevoegd.

Credits foto: website MasterFundamentals

 

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

VvAA-leden ontvangen ca. 10% korting op de gehele bibliotheek, de korting geldt ook in groeps- of organisatieverband.

  • Prijs: Nu € 79,- (normaal € 89.-) excl. btw

  • Gebruik kortingscode vvaa10 bij uw aanmelding
  • De aanbieding is geldig tot en met 14 mei 2024
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen