Leasefietsshop

Minimaal 15% korting voor VvAA-leden, plus vele extra's

Naast de VvAA Fietsvoordeelshop kunt u als VvAA-lid ook profiteren van de Leasefietsshop. U leaset hierbij niet alleen een fiets tegen minimaal 15% korting t.o.v. de catalogusprijs, maar geniet daarnaast ook van andere voordelen.

Bekijk het aanbod

Volledige ontzorging

Het grote voordeel van de leasefiets is een standaard laag maandbedrag en volledige ontzorging. Naast fiscale voordelen en de minimale korting van 15% ten opzichte van de catalogusprijs is service, onderhoud, schade- en diefstalverzekering voor VvAA-leden, standaard bij het leasebedrag inbegrepen. Hierdoor bespaart u bovenop de 15% korting van Leasefietsshop nog een extra 5%. Korting op korting dus.

De korting waar u van profiteert is automatisch verdisconteerd in het maandelijkse leasetarief als wordt ingelogd via het VvAA portaal. 

 

Rekenvoorbeeld

Een fiets met een cataloguswaarde van € 3.999,- heeft normaal gesproken een maandelijks leasetarief van € 99,06 ex BTW bij een leasetermijn van 48 maanden. Via het ledenvoordeel van VvAA komt hier een extra 5% korting bovenop en wordt het leasetarief € 95,28.

Maandelijks levert dit een extra voordeel op van € 3,78. Over de gehele leaseperiode komt dit neer op € 181,44 extra voordeel voor u als VvAA lid. 
Wilt u graag persoonlijk advies, uw droomfiets live zien en uitproberen? Dat kan ook. Verdeeld over Nederland heeft Fietsvoordeelshop 30 winkels. Bestellen met VvAA-voordeel kan echter alleen online maar de medewerkers in de winkel helpen u graag verder. U kunt uw fiets ook zelf ophalen in de winkel. Gaat er in de garantieperiode onverhoopt iets stuk? Dan komen wij met een servicebus (mobiele werkplaats) naar uw huis en wordt het kosteloos hersteld.

Bestellen met VvAA-voordeel kan alleen via de Arts en Auto Fietsvoordeelshop en Leasefietsshop.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Registreer voor een persoonlijk account
  • Na het bevestigen van uw welkomst-e-mail heeft u direct toegang tot de webshop en kunt u een fiets naar keuze bestellen
  • U sluit de transactie met Fietsvoordeelshop of Leasefietsshop en profiteert automatisch van het voordeel voor VvAA-leden
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen