Uw woning verduurzamen

Gratis adviesrapport t.w.v. € 189 en € 100 korting op duurzame maatregelen

Na een telefonische intake of een woningopname bij u thuis krijgt u een gratis adviesrapport ter waarde van €189 en €100 korting per installatie van duurzame maatregelen zoals zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp.

Bekijk het aanbod

Energiebesparende maatregelen

Energiebespaarders biedt u als VvAA-lid een kans om de mogelijkheden voor energiebesparende maatregelen te onderzoeken en te laten installeren. Al meer dan 15.000 woningeigenaren gingen u voor en zijn door Energeriebespaarders geholpen in het maken van de juiste keuzes als het gaat om verduurzaming.

Advies op maat

Energiebespaarders stuurt u een e-mail om aanvullende informatie te verkrijgen over uw wensen en woning. In de meeste gevallen kunt u daarna direct zelf in de agenda van één van de adviseurs een afspraak inplannen. Mochten wij nog vragen hebben nemen wij telefonisch contact met u op.

De afspraak

De adviseur analyseert altijd eerst uw woning, daarna volgt kwalitatief advies. Het advies gaat gepaard met offertes op maat, met garantie op het eindresultaat. Als de adviseur bij u thuis langskomt voor een wongingopname, wordt uw woning grondig geanalyseerd in ca. anderhalf uur om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Energiebespaarders verzorgt bij akkoord op offertes vervolgens ook alles rondom installaties en is uw enige aanspreekpunt.

Indien gewenst, kunt u ook subsidies of het aanvragen van een energielabel uitbesteden aan Energiebespaarders. Zo regelt u alles met gemak op één plek als het gaat om de verduurzaming van uw woning.

Energiebespaarders werkt onafhankelijk en is niet gebonden aan één installateur of merk. Zo wordt de beste prijs-kwaliteitverhouding geboden. 

                     

Energiebespaarders zijn specialist in adviseren over en installeren van:

  • isolatie (isolatieglas, spouwmuur-, vloer-, zolder en dakisolatie)
  • hybride of full-electric warmtepomp
  • zonnepanelen 

Energiebespaarders is al meer dan 8 jaar actief als verduurzamingsexpert en wordt door klanten beoordeeld met een 8,9.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Na woningopname krijgt u een gratis adviesrapport ter waarde van € 189 en € 100 korting per installatie (isolatie, zonnepanelen en verwarming).

      

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen