Dokterstassen.nl

Gratis lederen ampullenetui cadeau t.w.v. € 75

Dokterstassen.nl biedt al meer dan 15 jaar de grootste collectie dokterstassen, visitetassen, spoedtassen en medische tassen van Europa. Als VvAA-lid of Arts en Auto-lezer ontvangt u nu een mooie korting bij aanschaf van een tas vanaf € 275,-.

Bekijk het aanbod

McFermoir

Handgemaakte dokterstassen

Bekijk de uitgebreide collectie dokterstassen bij Dokterstassen.nl en vind de ideale tas voor uw werkzaamheden. De meeste tassen maaktt Dokterstassen.nl in eigen beheer en in samenwerking met ateliers in Nederland, België en Italië.  Elke tas wordt met de hand gemaakt en is daardoor uniek. Op hun McFermoir dokterstassen geven zij levenslange garantie op de sloten.

Milieuvriendelijk

Zij zien erop toe dat bij de productie van de tassen uitsluitend gebruik wordt gemaakt van superieure materialen en dat ze milieuvriendelijk mogelijk worden geproduceerd. Praktisch al het leer is om die reden gelooid met plantaardige extracten. Het looien gebeurt bij looierijen in Europa die werken volgens strenge richtlijnen en daarbij rekening houden met mens en milieu.

Showroom

Op afspraak zijn alle tassen te bekijken in de showroom te Maarssen.

 

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • VvAA-leden ontvangen (bij besteding van minimaal € 275,- bij Dokterstassen.nl) gratis een geheel met de hand gemaakt, lederen ampullenetui ter waarde van € 75,-
  • Gebruik bij uw bestelling kortingscode AA2024DT
  • De aanbieding geldt tot 1 oktober 2024
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen