Autorondreis kennismaking met Schotland

11 dagen/10 nachten vanaf € 1.495 p.p. inclusief o.a. ferryovertochten en hotels met ontbijt

Voor VvAA-leden die willen proeven van de unieke sfeer van Schotland en benieuwd zijn naar de indrukwekkende landschappen, stelde Ambiance Travel een gevarieerde rondreis, met eigen auto, samen.

Bekijk het aanbod

Haggis

Mist en regen horen net zo bij Schotland als lochs en glens. Het grillige klimaat is een deel van de charme, want na een straffe wandeling door bergen of langs kliffen is het extra genieten van een knappend haardvuur, met een goed glas whisky.

AmbianceTravel stelt voor u een gevarieerde 11-daagse rondreis per eigen auto samen. Onderweg logeert u steeds twee nachten in hotels en guesthouses, zodat u overal een volle dag heeft om te wandelen en de omgeving te verkennen. De typisch Schotse adressen zijn met zorg geselecteerd. De route is zo uitgestippeld dat u een goede indruk krijgt van zowel binnenland als kusten en hooglanden. Ook Edinburgh wordt niet overgeslagen.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

  • Reissom (o.b.v. 2-psk/hut): vanaf € 1.495,- p.p.
  • Inbegrepen zijn: de retourovertocht IJmuiden-Newcastle (nachtboot, o.b.v. standaard binnenhut en inclusief vervoer van uw auto) en acht nachten logies-ontbijt
  • Niet inbegrepen zijn o.a. € 35,- reserveringskosten per boeking en de verplichte bijdragen Calamiteitenfonds (€ 2,50) en SGR (€ 5,-)
  • De reis kan vanzelfsprekend desgewenst op maat worden gemaakt
  • De reisperiode voor deze aanbieding is van 1 mei tot en met 31 augustus 2024 (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen