Inloggen

Medische kosten

Reisschade

Aanvullende dekking op uw zorgverzekering

Hebt u medische kosten gemaakt tijdens uw vakantie? Wij vergoeden de medisch noodzakelijke kosten die niet door uw zorgverzekering worden vergoed conform de voorwaarden. De dekking op uw reisverzekering is een aanvullende dekking op uw zorgverzekering.

Wat moet u doen bij schade?

  • Stuur de nota naar uw zorgverzekeraar. Soms gebeurt dit rechtstreeks door de (tand)arts of medische instelling waar u geholpen bent.
  • Van uw zorgverzekeraar krijgt u een afhandelingsbericht: een brief met een overzicht welke kosten wel en welke kosten niet worden vergoed.
  • Zijn er kosten die niet worden vergoed, dan kunt u het afhandelingsbericht naar ons opsturen, bijvoorbeeld via e-mail of WhatsApp.
  • Wij beoordelen of de niet vergoede kosten door ons worden vergoed en brengen u daar zo snel mogelijk van op de hoogte.

Vertrouwelijke informatie bestemd voor medisch adviseur

Wilt u in verband met uw schademelding vertrouwelijke medische informatie aan ons doorgeven die alleen bestemd is voor onze medisch adviseur? Dan kunt u daarvoor het e-mailadres medischadviseur@vvaa.nl gebruiken.

LET OP: Voor medische kosten als gevolg van het beoefenen van wintersport en bijzondere sporten als bungeejumpen kunnen andere procedures gelden.

Spoedeisende hulp bij schade?

Bel Artsen Alarm Service. Zij staan dag en nacht voor u klaar. Ook vanuit het buitenland.

Dit nummer is alleen voor acute noodsituaties


VvAA Schadeservice

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur en helpen u snel en deskundig.