Inloggen

Uw verzekering opzeggen?

Bel met 030 247 47 89

U kunt ons bereiken op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur. Wij helpen u om alles direct goed te regelen. Natuurlijk kunnen wij u ook terugbellen.


Geen opzegtermijn voor uw verzekering(en)

Wij vinden het spijtig dat u uw verzekering(en) wilt opzeggen, want onze verzekeringen zijn speciaal ontwikkeld voor u als zorgverlener en onze schadeafhandeling behoort tot de beste van Nederland. Met opzeggen van verzekeringen willen we u ook zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom hebben we geen opzeg­termijn voor de VvAA schade­verzekeringen.

Voorkom vervelende verrassingen achteraf

In bepaalde situaties is het voor u gunstiger om uw verzekering(en) niet direct op te zeggen, maar om deze aan te passen, over te sluiten of gebruik te maken van een uitloopdekking. Dat kan vervelende verrassingen achteraf voor­komen. Daarom adviseren wij u om even contact met ons op te nemen voordat u een beslissing neemt.

Verzoek voor terugbellen

Wij helpen u graag

Bel ons om uw verzekering(en) direct op te zeggen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 uur.

Liever via e-mail of per post?

Opzeggen via e-mail

Houd bij opzeggen via e-mail rekening met een verwerkingstijd van maximaal 10 werkdagen. 

Hoe werkt het?

  • Stuur uw opzegging naar ledenservice@vvaa.nl.
  • Vermeld in de e-mail uw naam, de betreffende verzekering(en) met polisnummer(s), de gewenste opzegdatum en de reden van opzegging.
  • Wij beëindigen de verzekering(en) voor u. Daarvan ontvangt u een bevestiging.

Opzeggen per post

Houd bij opzeggen per post rekening met een verwerkingstijd van maximaal 10 werkdagen.

Hoe werkt het?

  • Stuur uw opzegging naar:
    VvAA ledenservice, Postbus 8153, 3503 RD Utrecht 
  • Vermeld in de opzegbrief uw naam, de betreffende verzekering(en) met polisnummer(s), de gewenste opzegdatum en de reden van opzegging.
  • Wij beëindigen de verzekering(en) voor u. Daarvan ontvangt u een bevestiging.