Coaches voor GRIP

Annette van Ginkel

De verandering in mensen en organisaties: dat houdt Annette al 30 jaar bezig. Als coach en communicatie consultant helpt zij bij het verkrijgen van inzicht bij loopbaan- en levensvraagstukken en communicatievraagstukken in de zorgorganisatie. In de vorm van coaching, teamontwikkeling en communicatieadvisering.

Annette is met hart en ziel producteigenaar van en (team)coach met GRIP voor de leden van VvAA. Annette is een goede en prettige sparringpartner bij zowel praktische, zakelijke vraagstukken als in vertrouwelijke kwesties, ethische vraagstukken en emotioneel beladen situaties.

Bekijk LinkedIn

Moniek de Boer

Haar 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg als gynaecoloog, hoofd van de afdeling en stafbestuur gaf Moniek veel inzicht in het functioneren van individuele zorgprofessionals en in de organisaties van vakgroepen, afdelingen en besturen van ziekenhuizen. Andere gezondheidszorg vraagt een andere manier van met jezelf, anderen en de gezondheidszorg omgaan. Het vraagt meer verdieping, stilstaan en reflectie. Dit gecombineerd met een dosis slagkracht om hetgeen uit die reflectie omhoog komt in de praktijk neer te zetten.

Om die reden is Moniek, naast gynaecoloog, ook coach/ trainer en spreker. Zij coacht vooral op persoonlijk en professioneel leiderschap. Vanuit wat voor jou belangrijk is. Daarbij heeft zij veel ervaring met AIOS en jonge specialisten.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur. Of stuur een e-mail.

Zelfcoaching met GRIP
030 601 63 00
Bel ons
Zelfcoaching met GRIP
grip@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen