Inloggen

Uw coaches voor GRIP

Maak kennis met onze deskundige en ervaren coaches voor GRIP, de online zelfcoaching tool voor zorgprofessionals.


Direct starten met GRIP

Meer weten over GRIP?

Wij staan voor u klaar. U kunt ons bellen op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 uur.
 
Trainer GRIP Annette van Ginkel | VvAA

Annette van Ginkel

  

“Mijn missie als coach is jou te prikkelen in je persoonlijke ontwikkeling. Systematisch onderzoeken we je loopbaan- of levensvraagstukken. Dat doe ik door met aandacht en scherpte vragen te stellen. En ik daag je uit in de praktijk te leren door te doen. Zo kom jij tot de gewenste reflectie, acceptatie en inzichten. Veranderen is een kwestie van begrip en lef. Ik spreek je graag!”

Over Annette van Ginkel

De verandering in mensen en organisaties. Dat houdt Annette al 30 jaar bezig. Als coach en communicatie consultant helpt zij bij het verkrijgen van inzicht bij loopbaan- en levensvraagstukken en communicatievraagstukken in de zorgorganisatie. In de vorm van coaching, teamontwikkeling en communicatieadvisering. Daarom is zij met hart en ziel producteigenaar van en (team)coach met GRIP voor de leden van VvAA. Annette is een goede en prettige sparringpartner bij zowel praktische, zakelijke vraagstukken als in vertrouwelijke kwesties, ethische vraagstukken en emotioneel beladen situaties.
 
Paulien Schwencke | VvAA

Paulien Schwencke

“Persoonlijke ontwikkeling is een eigenzinnig en kronkelig pad en soms lukt het minder goed om je daar op een constructieve manier toe te verhouden en te bereiken wat je wil. Ik help je graag de essentie van je vraagstuk te ontdekken zodat je weer zicht en grip krijgt op wat je wél wil en hoe je dat concreet en met plezier kunt aanpakken.”

Over Paulien Schwencke

Paulien werkt sinds 2008 als coach. Haar ervaring deed zij op bij diverse organisaties met uiteenlopende individuele en teamvraagstukken. Kenmerkend voor Pauliens werkwijze zijn haar transparantie, brede vakkennis, ervaring en prettige relativeringsvermogen. In korte tijd weet zij een klimaat te scheppen voor een energiek en effectief verandertraject. Haar specialisaties bij individuele vraagstukken zijn begeleiding bij verlies in de breedste zin; overlijden van een dierbare, ontslag, ziekte en bij (dreigende) burn-out.
 
Marga Gooren | VvAA

Marga Gooren

  

“Ik leer artsen die dreigen vast te lopen in de hoeveelheid taken, zowel op het werk en thuis, om weer grip op hun leven te krijgen zodat ze gezond, ontspannen en met plezier kunnen blijven werken en genieten van het leven. In mijn coaching en trainingen maak ik dankbaar gebruik van tools uit de positieve psychologie, neurowetenschappen, mindfulness, zelfcompassie en NLP. Zelfzorg staat op de eerste plaats, want je kunt alleen voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt.”

Over Marga Gooren

Marga is zelf ruim 10 jaar huisarts geweest en werkt sinds 2010 als coach. Sinds 2013 richt zij zich met name op het coachen en trainen van vrouwelijke artsen.
 
Trainer GRIP Martine Timmermans | VvAA

Martine Timmermans

 

“Mijn stijl van coachen en trainen is gebaseerd op het zo snel mogelijk tot de kern komen van waar het om draait. Als je zelf in beweging komt, en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk, dan merk je dat je omgeving daar op reageert. Op deze manier kom je in een positieve flow en merk je dat je weer grip op de zaak krijgt. Take Charge!”

Over Martine Timmermans

Martine heeft een personeelsachtergrond. Zij heeft altijd interesse gehad in de ontwikkeling van mensen in relatie tot hun loopbaan en hoe zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Sinds 2008 heeft zij met haar bedrijf Take Charge haar focus verlegd van het personeelswerk naar het coachen en trainen van individuen en groepen. In de 10 jaar dat zij traint en coacht is zij gespecialiseerd in artsen en artsen in opleiding. Zij heeft tevens een boek specifiek voor aios geschreven met de uitdagingen die zij tijdens hun opleidingsperiode tegenkomen.
 
Trainer GRIP Moniek de Boer | VvAA

Moniek de Boer

  

“Nadat ik zelf ernstig ziek ben geweest begreep ik dat de huidige tijd een ander soort gezondheidszorg nodig heeft. Georganiseerd vanuit waarden, zingeving en menselijkheid. Waarin de professionals beter stilstaan bij wat voor hen belangrijk is, zodat zij met liefde hun vak blijven uitoefenen.”

Over Moniek de Boer

Haar 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg als gynaecoloog, hoofd van de afdeling en stafbestuur heeft Moniekveel inzicht gegeven in het functioneren van individuele zorgprofessionals en in de organisaties van vakgroepen, afdelingen en besturen van ziekenhuizen. Andere gezondheidszorg vraagt een andere manier van met jezelf, met anderen en met de gezondheidszorg omgaan. Het vraagt meer verdieping, stilstaan en reflectie. Dit gecombineerd met een dosis slagkracht om hetgeen uit die reflectie omhoog komt in de praktijk neer te zetten. Om deze reden is Moniek, naast gynaecoloog, ook coach/ trainer en spreker. Zij coacht vooral op persoonlijk en professioneel leiderschap. Vanuit wat voor jou belangrijk is. Daarbij heeft zij veel ervaring met AIOS en jonge specialisten.
scroll verder