Inloggen

Uw coaches voor GRIP

Maak kennis met de tien deskundige en ervaren coaches voor GRIP, de online zelfcoaching tool voor zorgprofessionals.


Direct starten met GRIP

Meer weten over GRIP?

Bel voor meer informatie met onze GRIP-specialist Annette van Ginkel. Of stuur een bericht. Zij helpt u graag verder. 
Trainer GRIP Annette van Ginkel | VvAA

Annette van Ginkel

  

“Mijn missie als coach is jou te prikkelen in je persoonlijke ontwikkeling. Systematisch onderzoeken we je loopbaan- of levensvraagstukken. Dat doe ik door met aandacht en scherpte vragen te stellen. En ik daag je uit in de praktijk te leren door te doen. Zo kom jij tot de gewenste reflectie, acceptatie en inzichten. Veranderen is een kwestie van begrip en lef. Ik spreek je graag!”

Over Annette van Ginkel

De verandering in mensen en organisaties. Dat houdt Annette al 30 jaar bezig. Als coach en communicatie consultant helpt zij bij het verkrijgen van inzicht bij loopbaan- en levensvraagstukken en communicatievraagstukken in de zorgorganisatie. In de vorm van coaching, teamontwikkeling en communicatieadvisering. Daarom is zij met hart en ziel producteigenaar van en (team)coach met GRIP voor de leden van VvAA. Annette is een goede en prettige sparringpartner bij zowel praktische, zakelijke vraagstukken als in vertrouwelijke kwesties, ethische vraagstukken en emotioneel beladen situaties.
Jeannette van Bragt | VvAA

Jeannette van Bragt

  

“Mijn hart ligt bij het leren en ontwikkelen, het persoonlijk ontwikkelen van de professional. Het ontwikkelen, datgene wat ingewikkeld is uit de knoop halen. Ik ben overtuigd van de waarde van reflectie en het stilstaan in de hectiek van de dag. Steeds weer word ik hierin bevestigd. Iedere professional heeft baat bij reflectie op het eigen functioneren. Het getuigt van kracht, lef om echt naar het eigen functioneren te kijken, hierdoor ben je vaak in staat die volgende stap te zetten.”

Over Jeannette van Bragt

Jeannette werkt als coach, met name met hoog opgeleide professionals. Haar eigen werkervaring van bijna 20 jaar als Specialist Ouderengeneeskunde neemt ze hierin mee. Zij begeleidt vele intervisiegroepen artsen, psychologen en paramedici, coacht individueel en teams, geeft trainingen onder andere persoonlijk leiderschap, positionering professional.
Trainer GRIP Judith Westen | VvAA

Judith Westen

  

“Het mooiste dat coaching kan bereiken is dat de cliënt weer de ruimte, energie en overtuiging vindt om zijn of haar eigen keuzes te maken. Op het moment dat iemand daartoe weer in staat is op één gebied, volgt als vanzelf de ontwikkeling op de andere aspecten van het leven.”

Over Judith Westen

Judith werkt als coach voor zorgprofessionals en andere cliënten die voor belangrijke ontwikkelingskeuzes in hun leven staan. Daarnaast coacht zij co-assistenten gedurende hun Masterfase. Ze heeft brede ervaring als arts in de psychiatrie en in de ouderen zorg en werkt daarnaast al ruim twaalf jaar in het medisch onderwijs.
Jules Pieters | VvAA

Jules Pieters

  

“Leven en werken in de verticale tijdsdimensie betekent stoppen met peinzen over gisteren en streven naar morgen. Het betekent balans tussen hoofd, hart en onderbuik. Het betekent passie voor vandaag. Vanuit deze visie begeleid ik je met het te weten komen wat jouw volgende stap wordt, waar jij regie over je leven neemt.”

Over Jules Pieters

Jules combineert zijn kennis als medisch arts met persoonlijke begeleiding. Zo helpt hij mensen zichzelf te zijn. Noem hem gezondheidscoach. Ook verzorgt hij lezingen en workshops over zijn filosofie: leven en werken in de dimensie van het thuiskomen. Daar waar jij wilt zijn.
Trainer GRIP Marcel Adriaanse | VvAA

Marcel Adriaanse

  

“Als coach help ik mensen hun eigen koers te varen. Coaching is een beproefde vorm van begeleiding die uitgaat van de kracht tot verandering: jouw verandering. Vanuit een open, no-nonsense houding sluit ik aan bij jouw behoefte op dit moment. Ik daag je uit naar binnen te kijken, op veilige afstand van jouw dagelijkse realiteit. Coaching is een investering in jezelf: ruimte creëren die beweging mogelijk maakt.”

Over Marcel Adriaanse

Marcel begeleidt hoger opgeleiden bij persoonlijke ontwikkeling en bij veranderingen in hun leven. Hij heeft beroepsmatig veel ervaring met artsen. Zijn benadering is respectvol confronterend en gericht op het in korte tijd doorbreken van vastgeroeste patronen. Het resultaat is dat jij in beweging komt en overtuigend leiding geeft aan jezelf en anderen!
Marga Gooren | VvAA

Marga Gooren

  

“Ik leer artsen die dreigen vast te lopen in de hoeveelheid taken, zowel op het werk en thuis, om weer grip op hun leven te krijgen zodat ze gezond, ontspannen en met plezier kunnen blijven werken en genieten van het leven. In mijn coaching en trainingen maak ik dankbaar gebruik van tools uit de positieve psychologie, neurowetenschappen, mindfulness, zelfcompassie en NLP. Zelfzorg staat op de eerste plaats, want je kunt alleen voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt.”

Over Marga Gooren

Marga is zelf ruim 10 jaar huisarts geweest en werkt sinds 2010 als coach. Sinds 2013 richt zij zich met name op het coachen en trainen van vrouwelijke artsen.
Trainer GRIP Martine Timmermans | VvAA

Martine Timmermans

 

“Mijn stijl van coachen en trainen is gebaseerd op het zo snel mogelijk tot de kern komen van waar het om draait. Als je zelf in beweging komt, en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk, dan merk je dat je omgeving daar op reageert. Op deze manier kom je in een positieve flow en merk je dat je weer grip op de zaak krijgt. Take Charge!”

Over Martine Timmermans

Martine heeft een personeelsachtergrond. Zij heeft altijd interesse gehad in de ontwikkeling van mensen in relatie tot hun loopbaan en hoe zij het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Sinds 2008 heeft zij met haar bedrijf Take Charge haar focus verlegd van het personeelswerk naar het coachen en trainen van individuen en groepen. In de 10 jaar dat zij traint en coacht is zij gespecialiseerd in artsen en artsen in opleiding. Zij heeft tevens een boek specifiek voor aios geschreven met de uitdagingen die zij tijdens hun opleidingsperiode tegenkomen.
Trainer GRIP Moniek de Boer | VvAA

Moniek de Boer

  

“Nadat ik zelf ernstig ziek ben geweest begreep ik dat de huidige tijd een ander soort gezondheidszorg nodig heeft. Georganiseerd vanuit waarden, zingeving en menselijkheid. Waarin de professionals beter stilstaan bij wat voor hen belangrijk is, zodat zij met liefde hun vak blijven uitoefenen.”

Over Moniek de Boer

Haar 25 jaar ervaring in de gezondheidszorg als gynaecoloog, hoofd van de afdeling en stafbestuur heeft Moniekveel inzicht gegeven in het functioneren van individuele zorgprofessionals en in de organisaties van vakgroepen, afdelingen en besturen van ziekenhuizen. Andere gezondheidszorg vraagt een andere manier van met jezelf, met anderen en met de gezondheidszorg omgaan. Het vraagt meer verdieping, stilstaan en reflectie. Dit gecombineerd met een dosis slagkracht om hetgeen uit die reflectie omhoog komt in de praktijk neer te zetten. Om deze reden is Moniek, naast gynaecoloog, ook coach/ trainer en spreker. Zij coacht vooral op persoonlijk en professioneel leiderschap. Vanuit wat voor jou belangrijk is. Daarbij heeft zij veel ervaring met AIOS en jonge specialisten.
Peter Ribbens | VvAA

Peter Ribbens

  

“Mijn missie is mensen en teams te leren omdenken; van beperkingen naar mogelijkheden, van knelpunten naar kansen en van overleven naar levensgeluk. Coaching op zelfregie leidt tot openstaan voor nieuwe inzichten, reflectie, creatief denken, geloof in eigen kracht en keuzes durven maken. Zo haal je meer energie uit werk en privéleven en heb je meer controle over je eigen leven.”

Over Peter Ribbens

Peter is inspirator, trainer en coach. Als zelfstandig ondernemer en veelzijdig bedrijfsarts met bestuurlijke en internationale ervaring richtte hij Ri CHARGE op, dat zich met innovatieve dienstverlening richt op gezond en duurzaam ondernemen.
Trainer GRIP Tineke Detering | VvAA

Tineke Detering

  

“Ik hoor vaak bij de mensen die ik begeleid, allerlei leefregels doorklinken die nogal in de weg zitten bij het functioneren en professionele groei. Dat leidt ook tot veel stress. Door te reflecteren en inzicht te krijgen in je eigen leefregels en overtuigingen kun je werken aan verandering. Als coach wil ik je graag helpen inzicht te krijgen in wat jou drijft in je vak en je daarbij stimuleren en motiveren, zodat je je vak meer ontspannen kunt uitoefenen.”

Over Tineke Detering

Ieder mens is uniek. Dat gegeven drijft Tineke al 30 jaar in het coachvak waarvan al ruim 12 jaar als zelfstandig coach. Ze heeft veel ervaring opgebouwd met het coachen van hoog opgeleide zorgprofessionals in zowel zelfstandige praktijken als in loondienst. Ze houdt ervan mensen te begeleiden bij het maken van keuzes, zodat zij gemotiveerd en met plezier kunnen werken en leven. Ik heb mij gespecialiseerd in de thema’s loopbaan, communicatie, stress en burn-out.
scroll verder