Uw coaches voor GRIP

Maak kennis met de tien deskundige en ervaren coaches voor GRIP, de online zelfcoaching tool voor zorgprofessionals.


Direct starten met GRIP

Meer weten over GRIP?

Bel voor meer informatie met onze GRIP-specialist Annette van Ginkel. Of stuur een bericht. Zij helpt u graag verder. 
Trainer GRIP Annette van Ginkel | VvAA

Annette van Ginkel

  

“Mijn missie als coach is jou te prikkelen in je persoonlijke ontwikkeling. Systematisch onderzoeken we je loopbaan- of levensvraagstukken. Dat doe ik door met aandacht en scherpte vragen te stellen. En ik daag je uit in de praktijk te leren door te doen. Zo kom jij tot de gewenste reflectie, acceptatie en inzichten. Veranderen is een kwestie van begrip en lef. Ik spreek je graag!”

Jeannette van Bragt | VvAA

Jeannette van Bragt

  

“Mijn hart ligt bij het leren en ontwikkelen, het persoonlijk ontwikkelen van de professional. Het ontwikkelen, datgene wat ingewikkeld is uit de knoop halen. Ik ben overtuigd van de waarde van reflectie en het stilstaan in de hectiek van de dag. Steeds weer word ik hierin bevestigd. Iedere professional heeft baat bij reflectie op het eigen functioneren. Het getuigt van kracht, lef om echt naar het eigen functioneren te kijken, hierdoor ben je vaak in staat die volgende stap te zetten.”

Trainer GRIP Judith Westen | VvAA

Judith Westen

  

“Het mooiste dat coaching kan bereiken is dat de cliënt weer de ruimte, energie en overtuiging vindt om zijn of haar eigen keuzes te maken. Op het moment dat iemand daartoe weer in staat is op één gebied, volgt als vanzelf de ontwikkeling op de andere aspecten van het leven.”

Jules Pieters | VvAA

Jules Pieters

  

“Leven en werken in de verticale tijdsdimensie betekent stoppen met peinzen over gisteren en streven naar morgen. Het betekent balans tussen hoofd, hart en onderbuik. Het betekent passie voor vandaag. Vanuit deze visie begeleid ik je met het te weten komen wat jouw volgende stap wordt, waar jij regie over je leven neemt.”

Trainer GRIP Marcel Adriaanse | VvAA

Marcel Adriaanse

  

“Als coach help ik mensen hun eigen koers te varen. Coaching is een beproefde vorm van begeleiding die uitgaat van de kracht tot verandering: jouw verandering. Vanuit een open, no-nonsense houding sluit ik aan bij jouw behoefte op dit moment. Ik daag je uit naar binnen te kijken, op veilige afstand van jouw dagelijkse realiteit. Coaching is een investering in jezelf: ruimte creëren die beweging mogelijk maakt.”

Marga Gooren | VvAA

Marga Gooren

  

“Ik leer artsen die dreigen vast te lopen in de hoeveelheid taken, zowel op het werk en thuis, om weer grip op hun leven te krijgen zodat ze gezond, ontspannen en met plezier kunnen blijven werken en genieten van het leven. In mijn coaching en trainingen maak ik dankbaar gebruik van tools uit de positieve psychologie, neurowetenschappen, mindfulness, zelfcompassie en NLP. Zelfzorg staat op de eerste plaats, want je kunt alleen voor een ander zorgen als je goed voor jezelf zorgt.”

Trainer GRIP Martine Timmermans | VvAA

Martine Timmermans

 

“Mijn stijl van coachen en trainen is gebaseerd op het zo snel mogelijk tot de kern komen van waar het om draait. Als je zelf in beweging komt, en verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk, dan merk je dat je omgeving daar op reageert. Op deze manier kom je in een positieve flow en merk je dat je weer grip op de zaak krijgt. Take Charge!”

Trainer GRIP Moniek de Boer | VvAA

Moniek de Boer

  

“Nadat ik zelf ernstig ziek ben geweest begreep ik dat de huidige tijd een ander soort gezondheidszorg nodig heeft. Georganiseerd vanuit waarden, zingeving en menselijkheid. Waarin de professionals beter stilstaan bij wat voor hen belangrijk is, zodat zij met liefde hun vak blijven uitoefenen.”

Peter Ribbens | VvAA

Peter Ribbens

  

“Mijn missie is mensen en teams te leren omdenken; van beperkingen naar mogelijkheden, van knelpunten naar kansen en van overleven naar levensgeluk. Coaching op zelfregie leidt tot openstaan voor nieuwe inzichten, reflectie, creatief denken, geloof in eigen kracht en keuzes durven maken. Zo haal je meer energie uit werk en privéleven en heb je meer controle over je eigen leven.”

Trainer GRIP Tineke Detering | VvAA

Tineke Detering

  

“Ik hoor vaak bij de mensen die ik begeleid, allerlei leefregels doorklinken die nogal in de weg zitten bij het functioneren en professionele groei. Dat leidt ook tot veel stress. Door te reflecteren en inzicht te krijgen in je eigen leefregels en overtuigingen kun je werken aan verandering. Als coach wil ik je graag helpen inzicht te krijgen in wat jou drijft in je vak en je daarbij stimuleren en motiveren, zodat je je vak meer ontspannen kunt uitoefenen.”

scroll verder