Heidag/strategiedag

Versterk de kracht van uw team

Heidag en/of strategiedag begeleidt door een ervaren teamcoach van VvAA Opleidingen en trainingen.

Ga onder begeleiding van een ervaren team­coach constructief en geïnspireerd samen­werken aan uw missie, visie en doel­stellingen. Goede samen­werking groeit door te weten waar­ u als vak­groep voor staat en gaat. Team­dynamiek, werk­plezier en stijlen van communicatie lopen als rode draad hier­door­heen.

Aanvragen informatie

Over de hei­dag/strategie­dag

Onderstroom en bovenstroom

We bereiden onszelf goed voor door eerst intakegesprek(ken) te voeren met één of meer deelnemers als vertegenwoordigers van het team. De input verwerken we in het programma van de heidag/strategiedag. Daarin staan zowel de bovenstroom- (missie, visie, doelen, werkprocessen en afspraken) als onderstroomthema’s (samenwerking en communicatie) centraal.

Waarderend onderzoeken

Doel van de heidag/strategiedag is om eigen verantwoordelijkheid te vergroten en zelfsturing via interactieve werkvormen te versterken. Het eigenaarschap ligt bij het team, waar het ook thuishoort.

Voor de heidag/strategiedag gebruiken we waarderend onderzoeken als positieve methode. Dat betekent dat we waarderen wat er al is. We nemen de gewenste toekomst als uitgangspunt in plaats van te focussen op problemen.

Vervolg op heidag/strategiedag

Heeft u behoefte aan vervolg, dan kunnen we u helpen met een traject op maat. Denk bijvoorbeeld aan teamcoaching om een onderstroomthema te verdiepen, begeleide intervisie, specifieke trainingen of IFMS in de vakgroep.

Voordelen

  • In co-creatie ontstaat uw heidag/strategiedag (of dagdeel) volledig op maat

  • In deze energieke dag legt u een stevige basis om zelf op verder te gaan

  • Samen op positieve wijze onderzoeken wat wél werkt en de groep verder brengt

  • Laatste inzichten in teamontwikkelingen en inzet van tools als DISC, feedforward

  • Met de keuze voor een neutrale, ervaren teamcoach neemt iedereen optimaal deel

Aanvragen informatie

Uw teamcoaches

Annette van Ginkel

Ruim 10 jaar is Annette verbonden met onze leden als (team)coach in praktijken en vakgroepen. Haar aanpak is positief verbindend, opbouwend én scherp. Tijdens de heidag ontstaat een open gesprek waarbij iedere specialist aandacht krijgt voor zijn/haar krachtige en ontwikkelpunten. We kijken daarbij altijd naar wat werkt binnen de context van het ziekenhuis. Zij heeft haar achtergrond in strategische communicatie met 30 jaar ervaring als consultant, manager en adviseur.

Annette van Ginkel
Meer over Annette
Pamela te Kulve
Vertrouwen creëer je met elkaar. Door je uit te spreken én open te staan voor het tegengeluid. Tijdens de heidag/strategiedag krijgen beide een stem.

Vragen?

Wij helpen graag. Bel ons op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail.

VvAA Heidag - strategiedag
030 601 63 00
Bel ons
VvAA Teamcoaching
teamcoaching@vvaa.nl
PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen