Persbericht

Miranda Hendriks toegetreden tot Raad van Toezicht Ziekenhuis St Jansdal

  • 16 januari 2023
  • Leestijd 1 min

Miranda Hendriks is toegetreden tot de Raad van Toezicht van Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Binnen de Raad van Toezicht zal Miranda ook zitting hebben in het Audit en Risk Committee (ARC), waar zij toezicht houdt op de jaarlijkse financiële verslaglegging van het ziekenhuis. Deze nevenfunctie vervult zij naast haar functie als lid van de Hoofddirectie van VvAA.

Miranda Hendriks:

"Ik zie ernaar uit om samen met de andere Raad van Toezicht leden vanuit de toezichtrol een bijdrage te kunnen leveren aan goede zorg. St Jansdal is een regionaal ziekenhuis met een mooi profiel en, zoals ik in de selectieprocedure heb kunnen ervaren, zeer betrokken en gedreven zorgprofessionals. Ook St Jansdal gaat een uitdagende tijd tegemoet met een sterk toenemende zorgvraag, krapte op de arbeidsmarkt, hoge inflatie en de executie van de bouwplannen. Ik lever hier vanuit mijn expertise graag een bijdrage aan."

Miranda Hendriks - Lid hoofddirectie CFRO bij VvAA

Het Ziekenhuis St Jansdal biedt een breed pakket aan zorg, doordat nagenoeg alle specialismen vertegenwoordigd zijn. Belangrijke karakteristieken van het ziekenhuis zijn kwaliteit, betrokkenheid, persoonlijke zorg en aandacht. Het St Jansdal heeft vestigingen in Harderwijk, Lelystad en Dronten.

VvAA is een krachtig collectief van, voor en door 130.000 zorgprofessionals werkzaam in verschillende zorgberoepen. We verbinden en vertegenwoordigen onze leden en bieden oplossingen aan die we samen ontwikkelen met zorgverleners en de organisaties waarin zij werken. We zijn een multidisciplinaire organisatie van bevlogen en deskundige professionals met hart voor de zorg. Met een ambitie om de aansluiting met de verschillende werkvelden in de gezondheidszorg verder te verstevigen, samen met onze leden. De combinatie van dit alles onder één dak maakt VvAA uniek.

Meer lezen?

Foto van groep mensen in VvAA-gebouwOver VvAA
Over VvAA
19 januari 2023
  • 19 januari 2023
  • Leestijd 1 min

Extra Algemene Ledenvergadering 14 maart 2023: benoemen van leden voor de eerste VvAA ledenraad

Op dinsdag 14 maart 2023 vindt er een een extra Ledenvergadering (ALV) plaats van Vereniging VvAA. We hebben voldoende aanmeldingen om de ledengroepen te vullen