Persbericht

Etienne de Cooker benoemd tot directeur VvAA Schadeverzekeringen

  • 15 maart 2022
  • Leestijd 43 sec

Etienne de Cooker treedt per 1 april 2022 in dienst bij VvAA als directeur van het schadeverzekeringsbedrijf. Hij vervulde deze functie sinds 1 mei 2021 als interim-directeur.

De Cooker heeft veel ervaring binnen de verzekeringsbranche. Zo was hij in verschillende management- en directie functies actief bij Delta Lloyd, ANWB/Unigarant en Univé. Samen met Bart Janknegt en Miranda Hendriks van de hoofddirectie vormt hij de statutaire directie van VvAA Schadeverzekeringen N.V.

Bart Janknegt, voorzitter hoofddirectie VvAA: "We zijn blij dat Etienne definitief heeft gekozen voor VvAA. Hij is niet alleen een ervaren directeur maar ook een gedreven en bevlogen collega. Samen met hem blijven we werken aan een mooie toekomst voor ons verzekeringsbedrijf en VvAA Groep als geheel."

Verzekeringsbedrijf VvAA

Als collectief van en voor zorgverleners geeft VvAA stem en steun aan inmiddels 125.000 zorgverleners. Onderdeel daarvan is een uitgebreid aanbod aan schadeverzekeringen. VvAA is toonaangevend in aansprakelijkheids- en rechtsbijstandverzekeringen voor artsen, zorginstellingen en paramedici. Verder krijgen zorgverleners bij VvAA specifieke extra dekkingen, zoals bijvoorbeeld voor medische apparatuur, in een autoverzekering en een inboedelverzekering.

Meer lezen?

Stel op de bank met laptop
Over VvAA??
Over VvAA
17 mei 2023
  • 17 mei 2023
  • Leestijd 1 min

VvAA-onderzoek zorgverzekeraars: wat gaat goed en wat kan er beter?

VvAA start samen met onderzoeksbureau SiRM een onderzoek naar de verbetermogelijkheden in de relatie tussen zorgprofessionals en zorgverzekeraars