Ongeluk gehad of veroorzaakt

Letselschade

De bestuurder van de auto heeft een ongeluk veroorzaakt en de vrouw heeft een ongeluk gehad

Vlotte afhandeling

U heeft onlangs een ongeluk gehad of veroorzaakt waarbij letselschade is opgelopen. VvAA ondersteunt u met een heldere en vlotte afhandeling. Kies de optie die bij u past en lees hoe u de schadeafhandeling opstart.

Gedragscode

Wij doen er alles aan om uw schade snel en zorg­vuldig af te behandelen. Daarvoor werken wij volgens de GBL waarin de spel­regels staan die er­voor zorgen dat alle betrokken partijen goed met elkaar om­gaan.

Belangenbehartiger

De behandeling van letselschade is soms moeilijk en vereist specifieke deskundigheid. U kunt daarvoor hulp inschakelen. Zeker wanneer u verwacht dat uw herstel langer dan 3 maanden duurt, is het verstandig om dan een belangen­behartiger in te schakelen. Bijvoorbeeld uw rechtsbijstands­verzekeraar, de vakbond, de ANWB, een advocaat of een letsel­schadebureau. Deze treedt namens u op en onderhoudt de contacten met alle betrokkenen, alsook met ons.

Schakelt u een belangen­behartiger in? Dan verlopen alle inhoudelijke contacten tussen u en VvAA via uw belangen­behartiger.

Schadeafhandeling

U bent betrokken geweest bij een ongeval en u heeft hierbij letsel opgelopen. Hoe lossen we dat samen met u op?

Wat verwachten wij van u?

Wij gaan ervan uit dat u de benodigde informatie verstrekt en dat u meewerkt aan eventuele onderzoeken. Wij verwachten dat u de schade zo beperkt mogelijk houdt door een actieve rol te spelen bij uw herstel. Tot slot adviseren wij u om bij te houden welke kosten u door het ongeval hebt gemaakt. 

Bent u tevreden?

Graag willen wij uw mening over de afhandeling van uw schade. Daarvoor sturen wij u een tevredenheidsonderzoek. Heeft u daar bezwaar tegen of wilt u hier meer informatie over? Neemt u dan contact op met uw contactpersoon bij VvAA.

Klachten of suggesties

Bent u niet helemaal tevreden over hoe wij uw schade behandelen? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden dan uw vragen om vervolgens samen tot een goede oplossing te komen. Bent u na dit gesprek toch nog niet tevreden, dan kunt u een klacht indienen bij onze klachtenfunctionaris.

Meten van klanttevredenheid door VvAA Letselschade

Over VvAA en VvAA Letselschade

Wij zijn VvAA, een ledenorganisatie en dienstverlener die zich richt op de gezondheidszorg. Wij leveren en ontwikkelen producten en diensten aan zorgaanbieders. Heeft u bijvoorbeeld een ongeluk veroorzaakt of bent u aansprakelijk gesteld. Dan behandelen wij deze claim voor u. Dat doen we met de uiterste zorg, volgens de wetgeving en de Gedragscode Behandeling Letsel­schade (GBL). Lees meer

Downloads

Brochure 'Uw schadebehandeling: met zorg voor u geregeld'Fraudebeleid schadeverzekeringen Europees aanrijdingsformulierSchadeformulier aansprakelijkheidsverzekering particulier

Vragen?

Wij helpen graag. Bel voor hulp en advies op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur. Of stuur een e-mail.

Letselschade
030 247 49 67
Bel ons
Letselschade
Contactformulier