Uw advocaten

Juridisch advies en rechtsbijstand van VvAA

Over VvAA advocaten

Het in-house advocatenkantoor van VvAA

VvAA advocaten is het in-house advocatenkantoor binnen VvAA. De advocaten zijn in dienst van Stichting VvAA rechtsbijstand, die de rechtsbijstandverzekering van VvAA uitvoert. Begin 2012 is VvAA rechtsbijstand gestart met dit advocatenkantoor ter uitbreiding van de dienstverlening voor verzekerden van VvAA. 

Voor geschillen in de zorg en kwesties van verzekerden

Het advocatenkantoor richt zich met name op geschillen in de gezondheidszorg en kwesties die VvAA verzekerden direct raken. De advocaten kunnen de verzekerden eveneens bijstaan in zaken waar verplicht een advocaat moet worden ingeschakeld.  Bijvoorbeeld in civiele kwesties met een vordering boven € 25.000,- en in het medisch strafrecht. 

Gestart in 2012 met twee advocaten

In 2012 zijn de ervaren advocaten Timo van Oosterhout en Valéry Daniels het kantoor gestart. Timo van Oosterhout houdt zich voornamelijk bezig met het tuchtrecht, bestuurlijk gezondheidsrecht, herregistraties, IGZ- kwesties, boetezaken en geschillen met zorgverzekeraars en de NZa. Valéry Daniels behandelt medische klacht- en tuchtzaken, IGZ kwesties en medische strafzaken. Beide advocaten behandelen bovendien veterinaire tuchtkwesties.

Anno nu: uitgebreide expertise op allerlei rechtsgebieden

In mei 2017 is Teun Kroes er als derde advocaat bijgekomen. Hij is eveneens een ervaren advocaat met uitgebreide expertise op de rechtsgebieden bouwrecht, huurrecht en het contractenrecht. Met deze uitbreiding bestrijkt het kantoor een breed palet aan rechtsgebieden, wat betekent dat VvAA advocaten de verzekerde zorgprofessionals van VvAA in veel kwesties juridisch bij kan staan. 

Waarop kunt u vertrouwen?

De aanpak van VvAA advocaten kenmerkt zich als altijd gericht op en in het belang van de verzekerde, deskundig, kwalitatief goed en pragmatisch. VvAA advocaten gaat ervoor om het probleem voor de cliënt op te lossen en onderscheiden zich door hun uitgebreide kennis en uitgebreide ervaring met het werkveld van zorgverleners.
Juridisch assistent Jessica van den Heet­kamp | VvAA

Jessica van den Heetcamp

VvAA advocaten wordt juridisch ondersteund door Jessica van den Heetkamp. Zij is afkomstig van een groot advocatenkantoor. Haar ervaring kan zij bij VVAA advocaten dus goed inzetten.

Klachtenregeling

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de bijstand door een van onze advocaten, dan kunt u gebruikmaken van de klachtenregeling (pdf).