Een eigen praktijk?

Wilt u een nieuwe praktijk starten, een praktijk overnemen of toetreden tot een maatschap? Wij bieden u advies en begeleiding op maat zodat uw vestiging soepel verloopt en alle zaken eromheen goed geregeld zijn.

Doe het samen met VvAA
  • Lid worden
  • MjnVvAA
    Inloggen MijnVvAA
  • Schade melden
  • Verzekeren

De stem en steun van zorgverleners

Als beroepsoverstijgend collectief geeft VvAA stem en steun aan inmiddels ruim 123.000 (para)medici. Zodat alles buiten het verlenen van zorg uitstekend geregeld is en u alle aandacht en tijd hebt voor uw primaire taak. VvAA laat uw stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg. Daarnaast ondersteunen we u met kennis, advies en diensten, specifiek voor uw situatie, beroepsgroep of onderneming.

Verzekering
beroepsaansprakelijkheid


De beroepsaansprakelijkheidsverzekering is afgestemd op de risico’s in uw dagelijkse praktijk

Verzekeringspakket
voor studenten


Aansprakelijkheid, inboedel en ongevallenverzekering overzichtelijk in 1 pakket

Nieuw!
Praktijkscan tandarts


Op welke punten kunt u de prestaties van uw praktijk verbeteren en hoe?

De kracht van een sterk collectief

Jaarverslag 2018

'De kracht van een sterk collectief': dat is de titel van het VvAA-jaarverslag dat net is verschenen. Wij zijn uw stem en steun. In het jaarverslag en ons online jaaroverzicht ziet u hoe wij daar in 2018 invulling aan hebben gegeven. 
VvAA Familiedag Geofort

Ledenvoordeel en agenda

Bekijk ons ledenvoordeel en de agenda.
Zo bent u als VvAA-lid zondag 22 september van harte welkom op de VvAA Familiedag in Geofort. Drie jaar geleden werd dit interactieve 'science center' nog verkozen tot Beste Kindermuseum van de Wereld!

Opinio App: uw BIG-registratie

De minister wil graag dat BIG-nummers beter zichtbaar en vindbaar worden voor patiënten. VvAA is benieuwd naar uw mening over deze ontwikkelingen en naar hoe het staat met úw registratie. Deel uw mening via de Opinio App.