Persbericht

Resultaten ledenpeiling Vereniging VvAA

20 mei 2021
Leestijd 1 min

Luisteren is een kans op beter. Vereniging VvAA onderzocht in februari en maart 2021 welke waarde zorgverleners aan het lidmaatschap van VvAA toekennen en hoe zij betrokken zijn en willen zijn bij de vereniging.

5.737 Leden vulden de online ledenpeiling in. Voorafgaand aan de ledenpeiling vond een online meedenksessie plaats met een kleine groep leden die daarvoor persoonlijk was uitgenodigd. Student-leden zijn apart bevraagd via een poll op Instagram.

Samenvatting resultaten

Op dinsdag 30 maart 2021, tijdens een extra informatieve ledenvergadering, bespraken leden en het bestuur online de uitkomsten van de onderzoeken met elkaar. Ook de hoofddirectie van VvAA en verschillende VvAA-collega’s namen hieraan deel. Lees hier de samenvatting van de resultaten van de ledenpeiling.

Versterking van VvAA als stem en steun van en voor zorgverleners

VvAA buigt zich over de vraag hoe we voor zorgverleners relevant en uniek kunnen blijven als collectief en als integraal dienstverlener. Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 22 juni 2021 en 25 januari 2022, spraken we verder met leden over wat er met de resultaten van de ledenpeiling en online meedenksessie wordt gedaan ten aanzien van ledenparticipatie. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 21 juni 2022 wordt er een voorstel voorgelegd aan leden.

Willem Veerman, voorzitter a.i. Vereniging VvAA
Namens VvAA, hartelijk dank aan alle leden voor hun bijdrage!

Meer lezen?

Bart Janknegt en Willem Veerman
11 april 2024
Leestijd 3 min

Personeels­tekort zorg hoeft er niet te zijn

VvAA doet een oproep in een eerder deze week verstuurde brief aan de informateurs om in gesprek te gaan over het grote personeelstekort in de zorg.

4 april 2024
Leestijd 2 min

Van kruispunten naar rotondes in de zorg

Rotondes vervangen steeds vaker traditionele kruispunten op het Nederlandse wegennet, en met goede reden: ze zijn aantoonbaar veiliger.

19 maart 2024
Leestijd 2 min

Zorg­professionals uit Drenthe en Limburg delen inzichten

Tijdens regiobijeenkomsten in Drenthe en Limburg kwamen zorgprofessionals bijeen om de uitdagingen in de zorg te bespreken.

Twee nieuwe bestuursleden Vereniging VvAA
19 maart 2024
Leestijd 2 min

Nieuwe bestuurs­leden Vereniging VvAA

Op de algemene ledenvergadering van Vereniging VvAA van 19 maart 2024 zijn twee nieuwe bestuursleden benoemd.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen