Boekverlotingen

Meld u aan voor de verloting

Vrouw leest een boek in het gras
Waar gaat uw interesse naar uit? Loot als VvAA-lid of Arts en Auto-lezer exclusief mee voor een nieuw (kinder)boek of scheurkalender.
Aanmelden

Via Arts en Auto

In het magazine worden regelmatig boekverlotingen aangekondigd waar u als VvAA-lid exclusief aan kunt meedoen. Soms betreft het ook een spel, (scheur)kalender of een e-book.

In het huidige nummer kunt u meeloten voor:

  • Voorzichtig, Victor! van Kim Koelewijn 3x (Oda)

Bonne chance

U doet mee door een mail te sturen met de benodigde gegevens zoals naam, lidmaatschapsnummer en het boek waarvoor u meeloot (zie praktische informatie).

Vergeet niet te vermelden om wat voor soort prijs het gaat; soms kunt u kiezen tussen een hardcopy-versie of een e-book van dezelfde titel.

Winnaars worden bekendgemaakt via de website van Arts en Auto en krijgen het boek zo snel mogelijk thuisgestuurd. Heeft u gekozen voor een e-book? Dan ontvangt u de downloadlink per mail.

Wij wensen u heel veel geluk bij de loting!

Geluksvogels

Bekijk de winnaars van de vorige boekverloting.

Uw ledenvoordeel

Praktische informatie

Houd rekening met:

  • Vermeld duidelijk uw lidmaatschapsnummer en uw volledige naam.
  • Geef ook aan voor welk boek u meeloot (en of dit een boek, spel of e-book is).
  • Winnaars ontvangen zo snel mogelijk bericht.

Disclaimer: Wanneer u meedoet met een boekverloting via Ledenvoordeel en u behoort tot één van de winnaars, gaat u akkoord met het eenmalig delen van uw adres met de uitgeverij voor toezending van uw prijs en publicatie van uw naam op de Arts en Auto-website voor minimaal 3 maanden. Daarna verwijderen wij uw gegevens in overeenstemming met de privacywetgeving.

Bas van Oort