Inloggen

Uniek ledenvoordeel met Carver

Exclusieve rondleiding bij aankoop van een Carver en bijdrage aan het goede doel Ocean Cleanup. Meer informatie/bestellen

Carver: een onvergetelijke rijsensatie

Exclusief voor VvAA-leden:

  • Exclusieve ontvangst in de fabriek bij aankoop van een Carver
  • Inclusief hapje en drankje
  • Persoonlijke kennismaking oprichter en CEO van Carver (vermeld hiervoor in uw contact met de dealer dat u lid van VvAA bent)
  • U draagt bij aan de missie van Ocean Cleanup en zet zich in voor het milieu

Bent u klaar om de Carver zelf te ervaren?

Plan een proefrit 

 

Wilt u makkelijk door het verkeer swingen op een verantwoorde wijze terwijl de manier van rijden alleen al voor een glimlach zorgt?

Dan is de nieuwe elektrische Carver een logische keuze. Emissievrij, ruimtebesparend en door zijn unieke kantelsysteem een unieke rijervaring terwijl u tegelijkertijd geen last meer heeft van parkeerproblemen.

En bovendien is de Carver Dutch Design in optima forma; de Carver wordt gewoon ontwikkeld en gebouwd in Leeuwarden.

Kijk hier voor de beschikbare modellen

Groenere steden

Carver heeft als doel mobiliteit in de stedelijke omgeving definitief te veranderen. Emissievrij, meer ruimte en probleemloos parkeren. Met dit in het achterhoofd steunt Carver een goed doel, namelijk Ocean Cleanup, dat zich inzet voor het opruimen van de plastic soep in rivieren en oceanen. Voor elke verkochte Carver (Comfort, Cargo of Sport editie) doneert Carver tot € 333,- aan Ocean Cleanup. En bij 30 verkochte exemplaren wordt een unieke Carver geveild, waarbij de opbrengsten uiteraard naar Ocean Cleanup en hun goede werk gaan.

Als lid van VvAA helpt u dus niet enkel uzelf maar helpt u ook indirect de rivieren en oceanen op onze planeet een stuk schoner te maken.

Ledenvoordeel VvAA

Daarnaast geniet u als lid van VvAA van een exclusief voordeel. Bij aankoop van een Carver wordt u exclusief ontvangen in Leeuwarden voor een rondleiding in de fabriek, met een hapje en een drankje en een persoonlijke kennismaking met de oprichter en CEO van Carver. Vermeld hiervoor in uw contact met de dealer dat u lid van VvAA bent.