Verder met de nieuwe realiteit

Bent u ondernemer gebleven of een dienstverband aangegaan? En weet u wat de gevolgen hiervan zijn, bijvoorbeeld voor uw verzekeringen? Of het nu gaat om de inrichting van uw Medisch Specialistisch Bedrijf of uw nieuwe rol als medisch specialist in loondienst, u wilt direct het juiste advies.

Neem contact met ons op
Uw beroep

Medisch specialist

Zoek uw adviseur

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan

Adviseurstool


Hiernaast vindt u de adviseurstool voor uw beroepsgroep. Voer uw postcode in om een overzicht van adviseurs in uw postcodegebied te bekijken. Na het invullen van de gegevens kunt u op basis van persoonlijke keuze een adviseur kiezen die bij u past.
Man in zakelijke omgeving VvAA
Premie SPMS vanuit Privé

Per 1 januari 2015 zijn veel medisch specialisten werkzaam via een personal holding B.V. Eén van de onderwerpen waar, als gevolg van de veranderingen, discussie over is ontstaan is de (verplichte) premie van SPMS, het pensioenfonds voor de vrijgevestigde medisch specialist.

Lees meer