IFMS in de vakgroep

IFMS in de vakgroep staat voor effectieve communicatie in de vakgroep waarin medisch specialisten elkaar onderling feedback geven. In samenwerking met IFMS in de vakgroep staat VvAA klaar voor de medisch specialisten. IFMS in de Vakgroep voldoet aan de kwaliteitseisen die door de Federatie Medisch Specialisten, IGZ en NIAZ worden gesteld. Lees meer over IFMS

Alles voor u als medisch specialist

  • Uw verzekeringen onder één dak
  • Advies voor uw praktijk in elke fase
  • Advies en dienstverlening
  • Opleidingen en teamcoaching

Uw persoonlijk adviseur en zakelijk kompas

Bent u ondernemer gebleven of een dienstverband aangegaan? En weet u wat de gevolgen hiervan zijn, bijvoorbeeld voor uw verzekeringen? Of het nu gaat om de inrichting van uw Medisch Specialistisch Bedrijf of uw nieuwe rol als medisch specialist in loondienst, u wilt direct het juiste advies.

Contact met VvAA

Belt u ons op werkdagen of stuur uw bericht via e-mail. Wij helpen u graag.

Uw privé en zakelijke verzekeringen: samen onder één dak

Man in zakelijke omgeving VvAA

Premie SPMS vanuit Privé

Per 1 januari 2015 zijn veel medisch specialisten werkzaam via een personal holding B.V. Eén van de onderwerpen waar, als gevolg van de veranderingen, discussie over is ontstaan is de (verplichte) premie van SPMS, het pensioenfonds voor de vrijgevestigde medisch specialist.

Lees meer

Alles voor uw praktijk

Advies en dienstverlening van VvAA

Zoek uw adviseur

0031302941031

0611355142

12345XX

De Meern

Als bedrijfskundig adviseur bij VvAA ben ik dagelijks bezig met financieel-, fiscaal- en praktijkadvies voor huisartsen en verloskundigen. U kunt hierbij denken aan financiële planning, praktijkoverdrachten, praktijkwaardering, huisvestingsvraagstukken, samenwerkingsverbanden, personeelszaken en accountancy. Ik kijk hierbij niet alleen naar de financiën maar ook naar de juridische aspecten. Vanzelfsprekend houd ik daarbij ook de persoonlijke wensen van mijn cliënten goed in het oog. Door mijn ruime ervaring met zorgprofessionals kan ik mij goed inleven in zowel de persoonlijke als zakelijke situatie van de huisarts en verloskundige. Hierdoor ben ik in staat om mijn cliënten – de leden van VvAA – optimaal van dienst te zijn.

Location

Vraag contact aan

Opleidingen en teamcoaching

Nieuws en bezieling