Hoe krijgt u grip op een dreigende burnout?

Vermoeidheid, stress en minder betrokken bij uw werk zijn serieuze klachten van een burnout. Minimaal één op de tien zorgprofessionals heeft ermee te kampen. Wat doet u eraan, vooral om weer lekker in uw vel te zitten én er volledig voor uw patiënten te zijn? GRIP biedt als online e-platform voor zelfcoaching inzicht voor positieve en duurzame persoonlijke ontwikkeling.

Start direct met GRIP

Zelfcoaching met GRIP

Vitaal blijven doet u zelf

Het waarom van GRIP voor VvAA

Werken met stress brengt enorme fysieke en mentale risico’s met zich mee. Zelf-management om bevlogen te werken is daarin cruciaal voor een optimale samenwerking tussen medewerkers en de organisatie. Met een gezonde samenleving en economie als doel. Daarom werkt VvAA sinds 2014 samen met vader en zoon Schaufeli.

Grote bezielingsonderzoek in 2014 en 2015

Eén op vijf van de leden van VvAA overweegt een carrièreswitch. Dat was een belangrijke uitkomst van het grote bezielingsonderzoek onder de leden van VvAA. Regeldruk, bureaucratie en daarmee gepaard gaande stress waren daarvan de oorzaken. De uitkomsten hebben mede geleid tot de ontwikkeling van GRIP, het online e-platform voor zelfcoaching.

Bekijk wat GRIP is én voor u doet

Duur: 1:18 minuten

Hoe krijgt u GRIP in uw praktijk?

Hoe werkt GRIP als e-development platform voor zelfcoaching?

Met GRIP gaat u aan de slag om uw energie én effectiviteit te vergroten en uw stress te verlagen. Dat doet u in een online omgeving in uw eigen tempo, op uw eigen manier, met of zonder hulp van een online coach die zelf ook arts is.

Persoonlijk ontwikkelingtraject op maat

U start met een online energiemeting. Direct daarna ontvangt u een rapport met overzicht van uw energiebalans. Wetenschappelijk getoetst volgens het Job Demands-Resources (JD-R) Model dat is ontwikkeld door prof. dr. Wilmar Schaufeli en drs. Elco Schaufeli. Op basis daarvan kiest u uit ruim 50 modules uw persoonlijke ontwikkeltraject. De geselecteerde modules zijn onder andere gevuld met reflectie, inspiratie en praktische oefeningen.

Positieve psychologie als uitgangspunt

GRIP is praktisch ingestoken en wetenschappelijk onderbouwd. Verder werkt GRIP vanuit een positieve benadering aan het versterken van uw effectiviteit als mens en bezield zorgprofessional.

Direct zelf aan de slag

JA, ik kies voor GRIP
Uw keuze

*
Uw gegevens
*
*
*
het toesturen van een factuur voor een jaar lang gebruik van GRIP van mijn keuze*
U krijgt een jaar lang toegang tot GRIP met twee opties:

  • GRIP only zonder persoonlijke coaching: U maakt een jaar lang gebruik van GRIP en loopt daarmee uw eigen ontwikkelpad. 

  • GRIP coaching met persoonlijke coaching: U maakt een jaar lang gebruik van GRIP én u krijgt persoonlijke online begeleiding door een gecertificeerd GRIP-coach die zelf ook arts is.

 En verder:

  • Uitgebreide zelfscan inclusief rapportage
  • Persoonlijk ontwikkeladvies
  • GRIP-gids voor managers en medewerkers
  • Communicatiemateriaal en e-nieuwsbrief

Maatwerk voor GRIP in uw organisatie

Om GRIP in uw praktijk en/of organisatie te krijgen nemen wij graag binnen twee werkdagen met plezier contact met u op om uw wensen door te spreken. Zodat u snel een offerte op uw maat ontvangt.

Wat kunt u onder andere verwachten bij maatwerk voor organisaties?

  • Training en masterclass management
  • Workshop GRIP op stress
  • Verdiepingsworkshops
  • Team begeleiding en teamtraining

Stuur mij een offerte

Meer over GRIP

Wilt u meer weten over GRIP? Belt u dan met onze GRIP-specialist Annette van Ginkel.