SalaryPay

Salaris- en loonheffing betalen

Een man zit op de bank en houdt zijn laptop vast en een vrouw zit naast hem en leest de krant
Zó wordt salaris- en loonheffing betalen bijna leuk: betaal op elk moment, waar ook ter wereld: een kwestie van klik-en-klaar. Maak gebruik van de handige app en dat voor een vast bedrag per maand.
Aanvragen SalaryPay

Wat is SalaryPay?

Salarissen en loonheffingen betalen is een kwestie van klik-en-klaar met SalaryPay in combinatie met Nmbrs, de payroll software waarmee VvAA werkt. SalaryPay is een moderne, makkelijke manier van betalen.

Met een handige app autoriseert u in een paar seconden uw uit te voeren betalingen op uw smartphone. Op elk moment, waar ook ter wereld. Waar wifi of 4G is, kunt u SalaryPay gebruiken.

Vanaf slechts € 9 per maand exclusief btw is salaris betalen binnenkort een kwestie van klik-en-klaar.

Wat u nodig heeft voor SalaryPay

  • salarisadministratie bij VvAA
  • smartphone (iOS of Android)
  • zakelijke bankrekening
  • KVK-nummer

Voordelen

  • Plaats- en tijdsonafhankelijk aan uw verplichtingen voldoen.

  • Uw betalingen in enkele seconden geregeld met de SlryPay-app.

  • Alle betalingen in één overzicht beschikbaar.

  • U betaalt een vast bedrag per maand.

Kosten

Om gebruik te kunnen maken van SalaryPay betaalt u eenmalig € 36,50 exclusief btw en een vast bedrag per maand op basis van de grootte van uw organisatie.

Aanvragen

Loopt uw salarisadministratie al bij ons en wilt u profiteren van SalaryPay? Stuur dan een e-mail aan uw salarisverwerkingsteam.

Overweegt u uw salarisadministratie onder te brengen bij VvAA, al dan niet in combinatie met SalaryPay? Stuur dan een e-mail of bel met 030 247 40 50.

Verstuur e-mail

SalaryPay is een moderne, makkelijke manier van betalen. Met een handige app autoriseert u in een paar seconden uw uit te voeren betalingen op uw smartphone.

Zo werkt het

Stap 1

VvAA zet de betaling van salaris- en loonheffing klaar vanuit het salarispakket. OneLinQ haalt de klaargezette bestanden automatisch op.

Stap 2

Stap 3

Uw privacy

Deze aanvullende dienstverlening op onze salarisadministratie biedt VvAA aan in samenwerking met OneLinQ, ondersteuner van bedrijven met de nieuwste realtime innovaties op het gebied van digitale platforms. Als u aangeeft gebruik te willen maken van SalaryPay, geeft u ons toestemming voor het overdragen van uw gegevens (NAW-gegevens, e-mailadres, KvK-nummer en bankgegevens) aan OneLinQ.

Wie doet wat?

OneLinQ zorgt dat een volmacht bij uw bank wordt aangevraagd en uw rekeningnummer wordt geactiveerd om gebruik te maken van SalaryPay. Is dit geregeld, dan zet VvAA maandelijks uw betalingen bij OneLinQ klaar. U hoeft de betalingen alleen nog maar te autoriseren in uw app.

Kennismaken met OneLinQ