De kracht van het collectief

 

Voor u als fysiotherapeut

Specifiek voor u hebben wij met andere zorgverleners verzekeringen, producten en diensten ontwikkeld die aansluiten op uw wensen en behoeften. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Fysiotherapeut

In welke fase bent u als zelfstandig fysiotherapeut?

Starten als zzp
Praktijk starten
Praktijk voeren
Praktijk overdragen

Vind uw adviseur in de buurt

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u direct advies? Belt u dan op werkdagen met VvAA ledenservice. 

All-in-loon: weet waar u staat!

Weet ú hoe het zit, welke risico’s u loopt en hoe u deze het best aanpakt? Wij helpen u. Bijvoorbeeld met een video die u in vijf minuten bijpraat over ins en outs. Verder ook met achtergrondartikelen, informatie over lezingen, concrete dienstverlening voor uw praktijk en nog veel meer.

Lees meer

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als fysiotherapeut

Aansprakelijkheids­verzeke­ring fysiotherapeut

Een paramedische fout waarvoor u aan­sprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aan­sprake­lijk­heids­verzekering afgestemd op de risico’s in uw dage­lijkse fysiotherapie­ praktijk is daarom onmis­baar.

Arbeids­ongeschikt­heids­verzekering

Als fysiotherapeut weet u het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u over uw inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid. Ook kijken we welke verzekering bij u past.

Rechts­bijstand­verzekering voor uw beroep

Met de beroeps­rechts­bijstand­verzekering bent u als zelf­standig fysiotherapeut uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische onder­steuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.

De marktplaats voor fysiotherapeuten

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Fysioplaats.vvaa.nl, de plek waar vraag en aanbod van fysiotherapeuten samenkomen.

Naar Fysioplaats.vvaa.nl
Fysioplaats VvAA

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

Hulp bij uw praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.
Hulp bij juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het on­ver­mijde­lijk. Vertrouw dan op advies van juristen en advocaten die weten wat er bij u speelt.
Hulp bij financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Risicoscan verloning fysiotherapie

Geeft u uw werknemers een variabel all-in-loon? Dan is de kans aanwezig dat u achteraf nog loon moet betalen. Met de risicoscan verloning fysiotherapie weet u snel of u risico loopt en hoe groot dat is.

Lees meer
Pleister Fysiotherapeut VvAA
Hulp bij veilig incidenten melden

Via het VIM Platform meldt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten. Zo voldoet u ook aan uw Wkkgz-verplichting.
Hulp bij werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken, zoals uw salaris- en personeelsadministratie.
Hulp bij uw eigen ontwikkeling

De niet-medische kant van uw vak ver­dient ook aandacht. Ver­rijk daar­om uw kennis met prak­tijk­ge­richte op­lei­dingen en trai­ningen.

Ga net als Joep van der Aa

 

voor de helft minder administratietijd


De afgelopen maanden hebben we samen met andere fysiotherapeuten nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Fysiotherapeuten en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

 

Nieuws en artikelen

scroll verder