Inloggen

De kracht van het collectief

 

Voor u als fysiotherapeut

Specifiek voor u hebben wij met andere zorgverleners verzekeringen, producten en diensten ontwikkeld die aansluiten op uw wensen en behoeften. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Fysiotherapeut

In welke fase bent u als zelfstandig fysiotherapeut?

Starten als zzp
Praktijk starten
Praktijk voeren
Praktijk overdragen

All-in-loon: weten waar u staat

Weet ú hoe het zit, welke risico’s u loopt en hoe u deze het best aanpakt? Wij helpen u. Bijvoorbeeld met een video die u in vijf minuten bijpraat over ins en outs. Verder ook met achtergrondartikelen, informatie over lezingen, concrete dienstverlening voor uw praktijk en nog veel meer.

Lees meer

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als fysiotherapeut

Aansprakelijkheids­verzeke­ring fysiotherapeut

Een paramedische fout waarvoor u aan­sprakelijk wordt gesteld kan leiden tot een forse claim. Een beroeps­aan­sprake­lijk­heids­verzekering afgestemd op de risico’s in uw dage­lijkse fysiotherapie­ praktijk is daarom onmis­baar.

Arbeids­on­geschikt­heids­verzekering

Als fysiotherapeut weet u het als geen ander: een ongeval of ziekte kan iedereen overkomen. Wat als het u gebeurt? Wij adviseren u over uw inkomen bij arbeids­ongeschikt­heid. Ook kijken we welke verzekering bij u past.

Rechts­bijstand­verzekering voor uw beroep

Met de beroeps­rechts­bijstand­verzekering bent u als zelf­standig fysiotherapeut uitstekend verzekerd. U kunt vertrouwen op juridische onder­steuning door juristen en advocaten die volledig op de hoogte zijn van uw dagelijkse praktijk.


Ledenvoordeel voor startende fysiotherapeuten

Als lid van KNGF krijgt u 10% KNGF-ledenkorting op de beroeps­rechts­bijstand­ver­zeke­ring van VvAA. Op advies op maat en de beroeps­aan­sprake­lijk­heids­ver­zekering ontvangt u als startende fysio­therapeut een korting van maar liefst 33%.
KNGF logo

De marktplaats voor fysio­thera­peuten

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Fysioplaats.vvaa.nl, de plek waar vraag en aanbod van fysio­thera­peuten samenkomen.

Naar Fysioplaats.vvaa.nl
Fysioplaats VvAA

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

Hulp bij uw praktijkvoering

Een eigen praktijk runnen is een baan naast uw échte werk. Daarin zijn wij specialist en helpen u graag. Zo kunt u een­voudiger uw zorg­focus behouden.

Hulp bij juridische kwesties

Een juridisch conflict wilt u het liefst voorkomen. Soms is het on­ver­mijde­lijk. Vertrouw dan op advies van juristen en advocaten die weten wat er bij u speelt.

Hulp bij financiële administratie

Grip op uw financiën is belangrijk voor de continuïteit van uw praktijk. Daarom helpen wij u graag met het verzorgen van uw boekhouding en belastingaangifte.

Risicoscan verloning fysiotherapie

Geeft u uw werknemers een variabel all-in-loon? Dan is de kans aanwezig dat u achteraf nog loon moet betalen. Met de risicoscan verloning fysiotherapie weet u snel of u risico loopt en hoe groot dat is.

Lees meer
Pleister Fysiotherapeut VvAA

Hulp bij incidenten melden

Via het VIM Platform kunt u gemakkelijk en veilig online uw (bijna) inci­denten melden. Daarmee voldoet u ook aan uw Wkkgz-verplichting.

Hulp bij werkgeverszaken

Op allerlei belangrijke onder­werpen helpen wij u met uw perso­neel en werk­gevers­zaken, zoals uw salaris- en personeelsadministratie.

Hulp bij persoonlijke ontwikkeling

De niet-medische kant van uw vak ver­dient ook aandacht. Ver­rijk daar­om uw kennis met praktijkgerichte op­lei­dingen en trai­ningen.

Meest gekozen door fysiotherapeuten

Hypotheek

Een passende hypotheek regelen

Door samen met zorgverleners invulling te geven aan de dienstverlening, is het beter geregeld. Zo hoeft u minder uit te leggen.

Opleidingen & trainingen

Persoonlijke ontwikkeling voor zorgverleners

Verrijk de niet-medische kant van uw vak met praktijkgerichte en geaccrediteerde opleidingen en trainingen, volledig toegespitst op zorgverleners.

AOV-advies

Een beter inkomen bij arbeidsongeschiktheid

Neem samen met een persoonlijk adviseur uw financiële situatie door, zodat uw inkomen beter is geregeld bij arbeidsongeschiktheid.

Rechtsbijstand

Deskundig juridisch advies

De rechtsbijstandsverzekering is ontwikkeld door en voor zorgverleners. Zo is klacht- en tuchtrecht bijvoorbeeld meeverzekerd.

Reisverzekering

Alles beter geregeld voor een ontspannen reis

Met de VvAA doorlopende reisverzekering gaat u het gehele jaar door met een gerust hart uitstekend verzekerd op reis.

Word ook lid

Maak deel uit van het collectief

VvAA is een sterk ledencollectief dat uw stem laat horen. Samen met u zorgt VvAA dat zorgverleners onbezorgd hun vak kunnen uitoefenen.

Ook voor u interessant

Discussieer mee

Download de VvAA Opinio App

Met de VvAA Opinio app deelt u als zorgverlener direct uw mening, ervaring en advies. Zo maken we samen de zorg beter en zorgen we voor oplossingen.

Aftopping Pensioen

Alles wat u moet weten

Pensioenaftopping is een relevant thema voor zorgverleners. Uw adviseur zet graag samen met u alles op een rij. Om het in de toekomst beter te regelen. 

Icoon ORDZ
[Ont]regel de Zorg

Schrap én verbeter

De afgelopen maanden discussieerden zorgverleners met elkaar hoe we kunnen zorgen voor de helft minder administratiedruk in de zorg en meer tijd voor de patiënt.

Nieuws en artikelen

scroll verder