De kracht van het collectief

 

Voor u als fysiotherapeut

Specifiek voor u hebben wij met andere zorgverleners verzekeringen, producten en diensten ontwikkeld die aansluiten op uw wensen en behoeften. Ook dat is de kracht van het collectief.

Direct een afspraak maken

Fysiotherapeut

In welke fase bent u als zelfstandig fysiotherapeut?

Vind uw adviseur in de buurt

Wij helpen u graag

Hebt u een vraag of wilt u direct advies? Belt u dan op werkdagen met VvAA ledenservice. 

All-in-loon: weet waar u staat!

Weet ú hoe het zit, welke risico’s u loopt en hoe u deze het best aanpakt? Wij helpen u. Bijvoorbeeld met een video die u in vijf minuten bijpraat over ins en outs. Verder ook met achtergrondartikelen, informatie over lezingen, concrete dienstverlening voor uw praktijk en nog veel meer.

Lees meer

Hulp bij verzekeringen

Specifiek voor u als fysiotherapeut

De marktplaats voor fysiotherapeuten

Bent u op zoek naar een praktijk, wilt u uw eigen praktijk verkopen, bent u op zoek naar een nieuwe baan of wilt u een vacature plaatsen? Ga dan naar Fysioplaats.vvaa.nl, de plek waar vraag en aanbod van fysiotherapeuten samenkomen.

Naar Fysioplaats.vvaa.nl
Fysioplaats VvAA

Waarmee kunnen wij u nog meer helpen?

Het werk naast uw echte werk


Hebt u het werk naast uw werk goed geregeld, dan kunt u zich met een gerust hart volledig richten op de zorg voor uw patiënten. Daarom ontzorgen wij u met relevante informatie, diensten, producten, hulp en advies.

Risicoscan verloning fysiotherapie

Geeft u uw werknemers een variabel all-in-loon? Dan is de kans aanwezig dat u achteraf nog loon moet betalen. Met de risicoscan verloning fysiotherapie weet u snel of u risico loopt en hoe groot dat is.

Lees meer
Pleister Fysiotherapeut VvAA

Ga net als Joep van der Aa

 

voor de helft minder administratietijd


De afgelopen maanden hebben we samen met andere fysiotherapeuten nagedacht over hoe we zorgen voor minder bureaucratie en meer tijd voor de patiënt. Nu is het tijd voor actie. Fysiotherapeuten en alle andere zorgverleners staan op en zeggen: 'We willen de helft minder tijd kwijt zijn'. Doet u ook mee? Ga voor meer informatie naar ordz.nl.

 

Nieuws en artikelen

scroll verder