Persbericht

VvAA volledig eigenaar van deelneming SpotOnMedics BV

  • 11 februari 2022
  • Leestijd 59 sec

Per 31 januari 2022 heeft VvAA haar belang in SpotOnMedics B.V. (SOM), leverancier van all in one-platform FysioOne, verder vergroot en is daarmee volledig eigenaar geworden. VvAA is sinds 2012 als aandeelhouder betrokken bij SOM. PhiDelphi (financial advisory) en LegalTree (legal advisory) hebben VvAA in dit proces geadviseerd.

SpotOnMedics B.V. levert met FysioOne een krachtig integraal cloud based-platform voor de fysiotherapiepraktijk. Dit platform biedt praktijken de mogelijkheid om afspraken in te plannen, behandelingen vast te leggen (EPD), declaraties te verzorgen en de financiële administratie te voeren. Het platform geeft praktijken direct inzicht in de kwaliteit en de resultaten van de praktijkvoering en heeft een leidende positie verworven onder fysiotherapeuten.

SOM staat aan de vooravond van een volgende fase waarin zij haar commerciële groei wil versnellen en de organisatie verder wil verstevigen. Onder leiding van algemeen directeur Sandor Brouwer, die de onderneming de afgelopen twee jaar heeft aangestuurd, is hiervoor een toekomstplan ontwikkeld. Om ruimte te bieden aan deze vervolgstap zullen de twee oprichters, Frans Rientjes en Wilco Hamoen respectievelijk op 1 maart en 1 juli 2022 het bedrijf verlaten. Uiteraard zal er sprake zijn van een zorgvuldige overdracht aan Brouwer, die de algehele leiding blijft voeren.

VvAA heeft veel respect voor de ondernemerskwaliteiten van de beide oprichters en is hen bijzonder erkentelijk voor hun bijdrage aan het succes van SOM. Zij hebben met visie, creativiteit en doorzettingsvermogen gebouwd aan een onderneming met een onderscheidende propositie en een door klanten zeer gewaardeerde dienstverlening.

Meer lezen?

Oud VvAA-kantoor
29 november 2023
  • 29 november 2023
  • Leestijd 1 min

Terugblik 100 jaar VvAA: de Watersnoodramp en meer

Het is weer tijd voor een nieuwe VvAA-door-de-decennia-heen, in aanloop naar ons jubileum in 2024. Deze keer: de Watersnoodramp en meer.

PrivacyverklaringAlgemene voorwaardenDisclaimerCookiegebruikCookie instellingen