Werken bij VvAA ...

is samen versterken!

Twee mannen en drie vrouwen kijken lachend in de camera

Bij VvAA zorgen we samen dat je sterk staat. Want als jij sterk staat, versterk je de zorgprofessionals in Nederland. Wij ontzorgen hen met uniek aanbod van producten en diensten, én persoonlijke service. Zo kunnen de zorgprofessionals er helemaal zijn voor hun patiënten. Zin om samen te versterken?

Bekijk alle vacatures

Werken bij VvAA

Bekijk alle vacaturesAlles over VvAADit hebben we je te biedenOntvang een jobalert

Jouw vakgebied

Financieel? Fiscaal? Juridisch? Verzekeringen? Bedrijfskundig? Of misschien wel HR, marketing of ICT? Wat is (of wordt) jouw expertise?

VvAA heeft een breed producten- en dienstenaanbod voor zorgverleners en hun organisaties, in elke fase van hun carrière. Dat is natuurlijk interessant voor onze leden en klanten, maar óók voor jou. Ons aanbod van functies is heel divers en intern doorgroeien is meer regel dan uitzondering.

Je kunt aan de slag vanuit ons hoofdkantoor ’t Hart in Utrecht of op één van onze 6 regiokantoren door het land. En natuurlijk ook vanuit huis, want hybride werken hebben wij volledig omarmd.

Corien Hofstra, senior productmanager
Destijds was het interimwerk niet meer te combineren met mijn gezin. Toen zag ik de vacature bij VvAA en is het snel gegaan.

Hart voor onze 125.000 leden

Als je bij de dokter of bij de fysiotherapeut komt, dan wil je dat hij er helemaal voor jou is. Dat is waar we bij VvAA al sinds 1924 mee bezig zijn: onze ruim 125.000 leden alle gedoe uit handen nemen, zodat zij er kunnen zijn voor hun patiënten.

Zoals onze leden toegewijd zijn aan hun patiënten, zo vind je bij VvAA collega’s die hart hebben voor de zorg. Door onze volledige focus op de zorg snappen wij tot in de puntjes wat er in deze steeds veranderende markt speelt. En begrijpen we wat onze leden, klanten en hun ondernemingen nodig hebben.

Vanuit die basis ben je samen met je collega’s steeds op zoek naar hoe je, binnen alle dynamiek, het verschil kan maken.

Stem en steun

Met 800 collega’s doen we er alles aan om Nederland onbezorgde zorgprofessionals te geven. Van tandarts tot dierenarts, van verloskundige en apotheker tot medisch specialist. Wij ondersteunen hen met kennis, advies en diensten. Specifiek voor hun situatie, beroepsgroep of onderneming. Daarnaast laten wij hun collectieve stem horen op zorgbrede thema’s als de vrije artsenkeuze, bezieling en het (ont)regelen van de zorg.


Lees meer over VvAA

Jonge vrouw en man op de bank met magazine Arts en Auto
Shiraas Goerdin, manager VvAA zakelijke dienstverlening
Aan de slag gaan bij VvAA is een mooie kans om voor collega's, klanten en mezelf echt het verschil te maken.

Waarom wil je bij VvAA wil werken?

Samen versterken, dát is waar we bij VvAA voor gaan. Simpeler gezegd: in ons werk willen we steeds van betekenis zijn, kansen blijven zien en goed voor onszelf en anderen zorgen. We geloven dat dit bijdraagt aan het werkgeluk van onze collega’s en daarmee aan het werkgeluk van de zorgprofessionals waar wij ons voor inzetten.

Bij VvAA kun je rekenen op:

  • Een inhoudelijke baan met betekenis.

  • Een flexibele baan vol kansen.

  • Een leuke werkomgeving met oog voor jou.

Bekijk onze arbeidsvoorwaarden

Vragen? We helpen graag

Wij zijn Willeke en Amarens, recruiters bij VvAA. Heb je een vraag? Stuur ons een e-mail of berichtje via WhatsApp. Je vindt onze telefoonnummers onderaan de vacatures.

HR & Recruitment
vacatures@vvaa.nl
Verstuur e-mail