Leden aan het woord

 AA April VvAA QualityTime

"De Barning-cursussen organiseren we al meer dan twintig jaar met het reisbureau van VvAA. Zij kennen inmiddels onze wensen. Een van de hoogtepunten was een uitgebreide picknick aan de Dode Zee. Die was perfect geregeld. Never change a winning team!"
Tom Teunissen, transmurale congresreizen

Lees verder
Reizen

Reizen van QualityTime

ontdekken | ontmoeten | beleven

Werk en leven in balans. Juist als zorgen voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk.
VvAA QualityTime organiseert voor u medische congressen, nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.


Bekijk ons volledige aanbod
Bijzondere reizen

Op safari in Zuid-Afrika, een treinreis door het oude Perzië, een muziekreis naar Berlijn. Cruisen naar het Verre Oosten, terug naar de basis op IJsland, een fotografiereis naar Spitsbergen. VvAA QualityTime ontwikkelt graag bijzondere vakantiereizen voor u.

Zakelijke reizen
VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. Daarnaast organiseert QualityTime congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland.
Leden aan het woord

Bekijk de filmpjes en lees over de ervaringen van leden die zakelijk en privé met VvAA QualityTime op reis zijn geweest. Wilt u ook uw ervaringen delen? QualityTime hoort graag van u.

Meer QualityTime

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u een uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

 

Uitgelichte reizen

Highlights van Argentinië

Ontdek het prachtige Argentinië tijdens deze 24-daagse autorondreis. In elk gebied verblijft u enkele dagen, waardoor u steeds een stukje proeft van het beste dat het land u te bieden heeft. Hasta pronto en Argentina!

Noorwegen Hurtigruten

Naast de zeer belangrijke functie van persoon- en goederenvervoerder naar kleinere plaatsen, wordt de Hurtigruten tegenwoordig gezien als 's werelds mooiste zeereis.

Italië nascholingsreis voor huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Italië van 14 t/m 18 september 2015.

Zuid-Afrika nascholing voor tandartsen

In samenwerking met Dental Education organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen naar Zuid-Afrika van 21 t/m 27 november 2015.