Leden aan het woord

"Education4Care en VvAA QualityTime organiseren nascholingen in Zuid-Afrika, Lapland, in een idyllische borgo in Italië en we werken momenteel aan bijzondere programma’s in Cambodja en Panama. Je kunt wel zeggen dat we elkaar gevonden hebben bij het organiseren van kwaliteitsnascholingen op niet-alledaagse locaties!”

Marloes van Heist, Education4Care

Lees verder
Reizen

Reizen van QualityTime

ontdekken | ontmoeten | beleven

Werk en leven in balans. Juist als zorgen voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk.
VvAA QualityTime organiseert voor u medische congressen, nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.


Bekijk ons volledige aanbod
Bijzondere reizen

Op safari in Zuid-Afrika, een treinreis door het oude Perzië, een muziekreis naar Berlijn. Cruisen naar het Verre Oosten, terug naar de basis op IJsland, een fotografiereis naar Spitsbergen. VvAA QualityTime ontwikkelt graag bijzondere vakantiereizen voor u.

Zakelijke reizen
VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. Daarnaast organiseert QualityTime congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland.
Leden aan het woord

Bekijk de filmpjes en lees over de ervaringen van leden die zakelijk en privé met VvAA QualityTime op reis zijn geweest. Wilt u ook uw ervaringen delen? QualityTime hoort graag van u.

Meer QualityTime

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u een uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

 

Uitgelichte reizen

Pousada specials voor het voor- en najaar

Reist u buiten het hoogseizoen? Bekijk dan onze drie zeer speciaal geprijsde 8-daagse pousadatours door het prachtige Portugese binnenland.

Spitsbergen per zeilschip

Deze 16-daagse zeilreis maakt u los van het dagelijkse, hectische leven. Ervaar het onontgonnen, wilde, pure en enorm indrukwekkende Spitsbergen.

Italië nascholingsreis voor huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Italië van 14 t/m 18 september 2015.

Zuid-Korea nascholing voor tandartsen

In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen naar Zuid-Korea van 5 t/m 15 november 2015.