La Marmotte 2016

Deze befaamde cyclosportieve voert over vier bergpassen in de Franse Alpen. Ga de uitdaging aan en ga mee met VvAA QualityTime!

Bekijk reis
Reizen

Reizen van QualityTime

ontdekken | ontmoeten | beleven

Werk en leven in balans. Juist als zorgen voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk.
VvAA QualityTime organiseert voor u medische congressen, nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

Bekijk ons volledige aanbod
Bijzondere reizen

Op safari in Zuid-Afrika, een treinreis door het oude Perzië, een muziekreis naar Berlijn. Cruisen naar het Verre Oosten, terug naar de basis op IJsland, een fotografiereis naar Spitsbergen. VvAA QualityTime ontwikkelt graag bijzondere vakantiereizen voor u.

Zakelijke reizen
VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. Daarnaast organiseert QualityTime congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland.
Leden aan het woord

Bekijk de filmpjes en lees over de ervaringen van leden die zakelijk en privé met VvAA QualityTime op reis zijn geweest. Wilt u ook uw ervaringen delen? QualityTime hoort graag van u.

Meer QualityTime

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u een uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

 

Uitgelichte reizen

Maratona dles Dolomites 2016
Deze fietstocht door de Italiaanse Dolomieten is zo populair dat de startbewijzen binnen no-time zijn vergeven. De route van de Maratona voert over zeven Dolomietenpassen.
Paradoresreis langs Werelderfgoedsteden

Proef de geschiedenis, de artistieke rijkdom en de volkstradities van Spanje tijdens deze 8-daagse rondreis. U maakt kennis met de historische Werelderfgoedsteden Cuenca, Alcala de Henares, Segovia, Avila en Salamanca.

Thailand eilandhoppen

Spierwitte stranden, onwerkelijk turkooizen zee en een relaxte sfeer. Exclusief voor VvAA leden stelde VvAA QualityTime een 15-daagse reis Thailand samen.

Suriname nascholing voor tandartsen

In samenwerking met Intercongress organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen naar Suriname van 17 t/m 27 maart 2016.