Leden aan het woord

 Halve eeuw reizen met VvAA QualityTime

"Voor bijzondere accommodaties heeft QualityTime een goede neus. Maar dat hadden ze ook al toen het nog VvAA reisbureau heette. We boeken er al jaren en hebben leuke contacten met de medewerkers. Ze denken mee en bieden persoonlijke service."
Marijke Bouwen, Costa Navarino (Griekenland)

Lees verder
Reizen

Reizen van QualityTime

ontdekken | ontmoeten | beleven

Werk en leven in balans. Juist als zorgen voor anderen uw beroep is, is dat belangrijk. VvAA QualityTime organiseert voor u nascholingsreizen, congresreizen en bijzondere vakantiereizen.


Bekijk ons aanbod
Zoek in ons volledige reisaanbod

Op safari in Zuid-Afrika, een treinreis door het oude Perzië, een muziekreis naar Berlijn.
Of een nascholingsreis op Cuba of naar een congres in de Verenigde Staten. VvAA QualityTime regelt het graag voor u.

Zakelijke reizen
VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en stelt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland samen. Daarnaast organiseert QualityTime congresreizen naar toonaangevende congressen in het buitenland.
Doorlopende reisverzekering
Gestolen bagage of hoge medische kosten in het buitenland kunnen uw vakantieplezier verstoren. Vertrouw dan op de VvAA doorlopende reisverzekering.
Meer QualityTime

Het team van VvAA QualityTime ontwikkelt speciaal voor u een uniek aanbod op het gebied van medische congressen, studie- en nascholingsreizen en bijzondere vakantiereizen.

 

Uitgelichte reizen

Paradoresreis langs Werelderfgoedsteden

Proef de geschiedenis, de artistieke rijkdom en de volkstradities van Spanje tijdens deze 8-daagse rondreis. U maakt kennis met de historische Werelderfgoedsteden Cuenca, Alcala de Henares, Segovia, Avila en Salamanca.

Italië nascholingsreis voor huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Italië van 14 t/m 18 september 2015.

Lean kennisreis naar de Verenigde Staten

In samenwerking met Lidz organiseert VvAA QualityTime in 2015 een kennisreis naar de Verenigde Staten in het kader van 'lean in de zorg' voor artsen, bestuurders en leidinggevenden in de zorg.

Zuid-Afrika nascholing voor tandartsen

In samenwerking met Dental Education organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen naar Zuid-Afrika van 21 t/m 27 november 2015.

Zakelijke reizen

VvAA QualityTime zit in het hart van de gezondheidszorg en verzorgt al uw zakelijke reizen. Of het nu gaat om een zakelijke vlucht, congresreizen of nascholingsreizen. QualityTime regelt het graag voor u.


Bekijk ons zakelijk aanbod
Congresreizen

QualityTime organiseert congresreizen naar diverse toonaangevende medische  congressen in het buitenland. Wilt u uw congresbezoek combineren met een vakantie? Wij helpen u graag.

Nascholingsreizen

QualityTime maakt op maat nascholings- en studiereizen voor medici naar het buitenland. U werkt aan uw ontwikkeling, bouwt een waardevol netwerk op en naast training is er tijd voor de omgeving en cultuur.

Zakelijke vluchten

Reist u zakelijk? De medewerkers van QualityTime beschikken over een jarenlange ervaring op het gebied van luchtvaart en zoeken graag de beste vluchtmogelijkheden en prijzen voor u uit.

Groepsreis op maat?

Wilt u uw eigen congresreis of zakelijke groepsreis op maat? Voor elke gewenste bestemming maken wij een voorstel voor u. Bekijk onze inspiratiegroepsreizen om ideeën op te doen.

Uitgelichte reizen

Lean kennisreis naar de Verenigde Staten

In samenwerking met Lidz organiseert VvAA QualityTime in 2015 een kennisreis naar de Verenigde Staten in het kader van 'lean in de zorg' voor artsen, bestuurders en leidinggevenden in de zorg.

Italië nascholingsreis voor huisartsen

In samenwerking met Education4Care organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor huisartsen naar Italië van 14 t/m 18 september 2015.

RSNA Chicago - congresreis voor radiologen

VvAA QualityTime biedt van 28 november tot 5 december 2015 een groepsarrangement aan naar RSNA, het belangrijkste congres voor radiologen.

Zuid-Afrika nascholing voor tandartsen

In samenwerking met Dental Education organiseert VvAA QualityTime een nascholingsreis voor tandartsen naar Zuid-Afrika van 21 t/m 27 november 2015.

Leden aan het woord

Bent u op reis geweest met QualityTime en wilt u ook uw ervaringen delen? Ga naar het VvAA forum en laat uw testimonial achter.


VvAA Forum

 

Transmurale congresreis in Marrakech
"Onze huisartsen-specialistencursus in het inspirerende Marrakech is mede door de uitermate professionele en persoonlijke begeleiding van QualityTime een zeer succesvolle bijeenkomst geworden. De belangrijkste doelstelling om onderlinge samenwerking te bevorderen is dan ook volledig bereikt."
Tom Teunissen & Jeroen Retera - organisatoren Barning cursus 2013 
           


Studiereis in Jordanië

"Om als collega's (specialisten én huisartsen) uit een regio, als 'working partners', samen op reis naar Jordanië  te gaan was goud waard. Het is een succes geworden door de combinatie van een wetenschappelijk programma enerzijds en een passend excursieprogramma anderzijds. Met goede voorzieningen op een prachtige locatie."
Dirk Jan Pot, kinderarts
 


Westin Resort Costa Navarino, Griekenland

"Voor bijzondere accommodaties heeft QualityTime een goede neus. Maar dat hadden ze ook al toen het nog VvAA Reisbureau heette. We boeken er al jaren en hebben leuke contacten met de medewerkers. Ze denken mee en bieden persoonlijke service."
Marijke Bouwen, voormalig zorgverzekeringsmanager

 


Fietsreis 'Maratona dles Dolomites' in Italië

"Uniek aan VvAA is dat er altijd een heel team wordt meegestuurd. Een masseur en mechanicien zorgen goed voor de fietsers en hun fietsen. En de reisleiding zorgt dat de reis gesmeerd loopt. Ze ravitailleren en schreeuwen je langs de kant van de weg de berg op. Je haalt ze er al van ver uit met hun knaloranje pruiken."
Leonard Nater, tandarts


Short-ski in Frankrijk

"Wij zijn met 30 chirurgen en arts-assistenten van de afdelingen heelkunde van het St. Elisabeth Ziekenhuis en Tweesteden Ziekenhuis uit Tilburg vertrokken voor een lang weekend naar 'Les Deux Alpes' in Frankrijk. Een uitgelezen mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen. Les Deux Alpes bleek een prima skigebied waar voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër genoeg uitdaging te vinden is. De eigenaren van het hotel haalden alles uit de kast om het ons naar de zin te maken: van barbecue op de piste tot après-ski, van diner tot feestjes in hun eigen skigrot, alles was tot in de puntjes geregeld!"
Winanda de Ruijter & Leon Graat - afdeling Heelkunde, St. Elisabeth Ziekenhuis 

                                   
Nascholingsreis in Rome
"Ik hoefde me alleen maar bezig te houden met de inhoud van de cursus. Verder werd alles geregeld en die zorgen had ik niet aan mijn hoofd. De rondleiding met schrijfster Rosita Steenbeek die VvAA QualityTime op verzoek geregeld had, was een hoogtepunt naast het inhoudelijke programma. Ook de avond uit in het nostalgische operatheater, die QualityTime ter plekke organiseerde, werd enthousiast ontvangen."
Werkgroepen Deskundigheidsbevordering Huisartsen Midden Nederland
 


Zijderoute per trein

"Reizen met collega-professionals vond ik extra leuk. In 2008 maakte ik met een VvAA-groep een treinreis langs de Zijderoute. Indrukwekkend vond ik vooral de bezienswaardigheden in Kazachstan en Oezbekistan. Er was ons daar al het een en ander over verteld tijdens de informatiebijeenkomst die VvAA reisbureau van tevoren had georganiseerd, maar de culturele en historische schatten overrompelden mij toch nog."
Hank Pull ter Gunne, voormalig chirurg
 

 

VvAA QualityTime referenties

 

Halve eeuw reizen met VvAA

Al een halve eeuw kunt u bij VvAA terecht voor het boeken van zakelijke reizen en bijzondere vakanties. VvAA QualityTime viert dit jubileum graag met u. In elk nummer van Arts en Auto treft u een interview met een van onze leden en een aanbieding, exclusief voor VvAA-leden.