Anticiperen op ontwikkelingen

Bob Stadelmaier is 20 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening. Na enkele jaren werkervaring opgedaan te hebben bij een groot verzekeringsconcern kwam hij in 2001 in dienst bij VvAA. Hij vervolgde zijn weg hier in praktijkadvisering en advisering aan apothekers, wat zijn passie voor de sociale zekerheid aanwakkerde. Met diverse opleidingen (onder andere ROV en FCO) in verzuim- en risicomanagement werd die passie voor de sociale zekerheid zijn expertisegebied. De sociale zekerheid vindt hij zo interessant omdat het vak zich afspeelt op zowel het macroniveau, het meso-organisatieniveau als op het niveau van de werknemers.

'De impact voor werkgevers en zorgondernemingen wordt steeds groter, net als hun verantwoordelijkheden. Het is een dynamisch domein waarin veranderende wet- en regelgeving de onderneming steeds weer voor nieuwe uitdagingen stelt. Vaak zijn bestuurders hier nog onvoldoende op voorbereid. Door te anticiperen op de ontwikkelingen in de sociale zekerheid ondersteun ik zorgondernemingen de juiste keuzes te maken voor een solide risicobeheersing. Door regie te nemen op schadelast, krijgen zij grip op de kosten op dit terrein. Juist ook op de langere termijn. Een financiële dekking zie ik als het sluitstuk in plaats van het startpunt van goede risicobeheersing.'


Download

Bob Stadelmaier | VvAA

Bob Stadelmaier
Expertise:

  • risico-analyse op organisatieniveau
  • BeZaVa & Ziektewet Eigenrisicodragerschap
  • WGA–Eigenrisicodragerschap
  • subsidiestromen/besparingsonderzoek
  • WIA-aanvullingen bij arbeidsongeschiktheid
  • collectieve arbeidsongeschiktheid medisch specialisten

Contact

Wilt u een afspraak voor een verkenningsgesprek met adviseur Bob Stadelmaier of meer informatie? Neemt u dan gerust contact op.