Inloggen

Consultancy voor win-winnende zorgondernemingen

VvAA Consultancy helpt u een optimum te creëren tussen zorg en ondernemen. Tussen kwaliteit en rendement. Om de beste oplossing te vinden voor de dilemma’s waarmee u te maken hebt.  Neem contact op
VvAA zorgondernemingen voor de medisch specialist
Groei
Uw onderneming is gericht op groei. Autonoom, via een fusie of overname. En met 'quick wins'. Onze consultants brengen de mogelijkheden, kansen en bedreigingen voor u in kaart.
VvAA zorgondernemingen voor administratie
Continuïteit

Verantwoord investeren, zodat de continuïteit van uw onderneming nu en in de toekomst gewaarborgd blijft. Dat vraagt om een solide inrichting en beheersing van uw financiële stromen.

VvAA zorgondernemingen voor artsen
Risicomanagement
Zorgondernemingen die hun risico's kennen en beheersen, hebben meer grip op hun resultaten en kunnen beter inspelen op veranderingen in de markt.
VvAA zorgondernemingen voor kwaliteit in de zorg
HRM-vraagstukken

Met de juiste medewerker op de juiste plek kunt u uw doelstellingen sneller realiseren. Welke competenties zijn er nu en straks nodig? Ook HRM-dilemma’s lossen wij graag samen met u op.

Kennis in uw voordeel

Onze ervaren, hoogopgeleide consultants volgen de actuele ontwikkelingen in de zorgmarkt op de voet. En delen hun kennis graag met u om uw voorsprong te vergroten.

Samen meer bereiken

Graag vertellen wij u in een persoonlijk gesprek waar VvAA toegevoegde waarde kan bieden voor uw zorgonderneming. Ook als u een concrete vraag hebt, kunt u contact met ons opnemen.