Ontvang onze whitepaper Substitutie

Substitutie in de zorg is ‘hot’. Het wordt nog vaak alleen gezien als besparingsmiddel, maar daarmee wordt voorbijgegaan aan het feit dat substitutie ook kansen biedt.

In onze dagelijkse adviespraktijk merken wij dat substitutie voor een grote groep zorgaanbieders en –ondernemingen en artsen als het erop aankomt toch nog een ver-van-mijn-bed-show is. Terwijl zij er uiteindelijk vrijwel allemaal mee te maken zullen gaan krijgen. Substitutie ís de toekomst. Een ontwikkeling waar men zich dus tijdig op moet voorbereiden – of voor de pioniers: in voorop kan lopen.

Met deze whitepaper willen wij zorgaanbieders en -ondernemingen laten zien dat substitutie weliswaar complex is, maar ook kansen biedt. Zorgondernemingen die tijdig anticiperen op deze ontwikkeling, die in onze optiek alleen maar meer impact zal krijgen, zijn beter toegerust om het voortouw te nemen, de markt mee te krijgen en maximaal te profiteren. Dat zijn de win-winnende zorgondernemingen van de toekomst. VvAA voor Zorgondernemingen draagt daar graag aan bij, om er zo samen voor te zorgen dat Nederland de goede zorg kan houden die zij nu rijk is.

In de whitepaper:

  • Wat is substitutie?
  • Welke varianten kunnen we onderscheiden (inclusief substitutie naar de nulde lijn)?
  • Hoe komen we van denken naar doen?

Whitepaper aanvragen
 
Share op Whatsapp Share op Facebook Share op Twitter Share op LinkedIn Stuur via email
Alles over substitutie
Substitutie is een zeer actueel thema. VvAA wil zorgondernemingen helpen om subsitutie succesvol door te voeren.

Contact

Wilt u weten waar de substitutiekansen liggen voor uw zorgonderneming? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.